javustore.ro

Iesi din anonimat purtand coliere de perle de cultura

Este uimitor cat de mult poate schimba un simplu accesoriu, o intreaga tinuta. De-a dreptul incredibil, avand in vedere ca este vorba despre un material vechi de mii de ani, foarte apreciat inca de acum cateva mii de ani. Perlele, caci despre ele vorbim, au fost purtate de femeile din antichitate pentru a le aduce belsug, intelepciune si noroc, dar in zilele noastre aceste mici graunte de nisip inchistate in sidef, inseamna stil si eleganta inainte de orice altceva.

Cum vara este in toi, ce alt element al naturii poate reprezenta mai bine acest lucru intr-un accesoriu daca nu perla? Pentru ca sunt nenumarate moduri de a purta perlele, iti propun sa incerci inaine de toate cateva coliere cu perle de cultura. Sunt usor de potrivit la orice alt tip de imbracaminte, astfel ca pot sa dea un aer de rafinament unor tinute casual, sau pot sa aduca la alt nivel eleganta unui outfit stilat.

Dar ce ne facem vara, cand trebuie sa purtam haine cat mai subtiri dar care sa fie la fel de stilate. Stim cu toatele ca uneori, temperaturile ridicate nu ne permit sa fim pe atat de stilate pe cat am vrea, din simplul motiv ca ne este prea cald si nu putem purta materiale clasice, care ce-i drept, sunt ceva mai groase.

Aici intervine atemporalitatea perlelor, pentru ca pot face dintr-o tinuta de vara una de petrecere cat ai zice… perla. Veti o petrecere la piscina care este totusi destul de eleganta si nu puteti sa va luati un simplu pareo? Nicio problema, pur si simplu accesorizati rochita subtire de vara cu coliere de perle de cultura si ati rezolvat problema. Avand in vedere ca modelele sunt nelimitate, va puteti alege modele lungi, pentru decolteele adanci, ori modele la baza gatului pentru rochiile ce se leaga la ceafa ori cele far bretele. In doua minute ati rezolvat dilema si ati creat un outfit simplu, stilat si de bun gust cu care puteti merge la orice petrecere doriti. Diversitatea cu care ne intalnim astazi pe strazi si in reviste a mai facut posibila o combinatie cel putin neobisnuita: perlele si jeansul, sau perlele si pantofii sport. Niciodata in istorie aceasta combinatie nu a fost posibila, dar odata infaptuita ea a aratat ca si pantofii sport pot fi potriviti pentru jobul de la birou, daca le adaugi un colier de perle si o camasa minimalista. Nu v-ati fi gandit, nu-i asa?  Nu-i nimic, tocmai de aceea sunt in mediul online mii de siteuri ce fie au la vanzare coliere de perle de cultura, fie va arata exact cum sa le purtati ca sa nu fiti kitch. Exista intr-adevar si combinatii letale, pe care nu trebuie sa le faceti (cel putin nu pana nu ajung in tendinte) dar asta este o alta poveste. Tot ce trebuie sa stiti, doamnelor, este ca de prea putine ori puteti da gres cu coliere de perle de cultura. Sunt exact ce va trebuie la orice ora din zi, pentru orice fel de ocazie. Pot deveni semnatura personala de stil, asortandu-le cu aproape orice tinuta din sifonierul vostru. De ce nu incercati?