Gadgeturi pentru oameni lenesi

Robotic vacuum cleanersSunteti unul din acei oameni carora nu le place sa se miste prea des, va place sa dormiti pana dupa amiaz sau obisnuiti sa nu faceti nimic din comoditate?

Ei bine pentru acei ce detin mai multi bani decat motivatie fizica, o sa va prezint cateva gadgeturi interesante ce iti vor face viata mai usoara.

Masina Mecanizata de Maturat

Ai nevoie de aceasta masina daca ai o curte ce de multe cere curatenie. Cu acest dispozitiv nu va mai fi nevoie sa maturi frunzele din curtea din spate sau din fata. Cu perii instalate in fata, poate sa mature si obiectele mici si cele mari.

Cana care amesteca automat

Nu ai nici un chef sa-ti amesteci bautura ? Achizitioneaza aceasta jucarioara, in timp ce-ti va face treaba pe jumatate. Doar apasa butonul si aceasta cana iti va amesteca bautura. Singurul lucru rau este ca functioneaza pe baterii care se vor termina la un moment dat.

Masina de tuns iarba Husqvarna

Trebuie neaparat sa ai o masina de tuns iarba automata atunci cand ai iarba de care trebuie sa te ocupi. Lucrul bun de la aceasta masina este ca nu trebuie s-o administrez prea mult fata de celalte masini de pe piata si pe langa asta unele functioneaza pe baza solara.

Aspiratorul Robotic

Oamenii din Japonia folosesc aspiratorul robotic de ceva timp, dar abia acum a prins ceva popularitate in Vest. Acest dispozitiv va functiona de unul singur si iti va da cu aspiratorul peste tot, avand si abilitatea de a se incarca singure.

Intrerupatoarele de lumina cu senzor

Aceste intrerupatoare nu sunt ceva nou sau revolutionar, dar cu siguranta de te vor scuti sa te ridici din pat sa inchizi lumina, tot ceea ce ai de facut este sa bati din palme, iar lumina se aprinde sau se stinge.

Haine ce se curata singure

Poate ati vazut in Simpsons asa un dispozitiv, insa exista avand niste particule care se prind de material si protejeaza hainele de praf sau murdarie.

Perna boxa

Aceasta perna este un dispozitiv cu care poti asculta muzica in timp ce dormi. Nu trebuie sa asculti cu amandoua urechile, ci poti sa stai pe o parte ca muzica se aude cum trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*