Doar grafica este ceva nou

killzone_shadow_fall-2Pe cat am fost de entuziasmat cand am vazut consolele de noua generatie, mai ales jocurile care urmeaza sa apara pe consola celor de la Sony, Playstation 4, m-au facut sa ma uimesc de ce poate sa faca grafica unui joc. Sunt total dupa jocurile cu grafica, mai ales cand acum 2 ani a trebuit sa-mi fac un upgrade la PC pnetru a ma putea juca jocuri cu o grafica nemaipomenita, remarcabila, precum : Battlefield 3, Far Cry 3 si Crysis 3, jocuri ce mi-au solicitat calculatorul la maxim. Cu toate astea, grafica nu este singurul factor important de la jocuri,.

Aceasta credinta este reprezentata de majoritatea lucrurilor pe care ni le-a dezvaluit Sony despre noua lor consola. Acestia au dezvaluit jocuri care au noi motoare grafice, dar se pare ca aceste jocuri arata mult mai bine si atat, insa aceste jocuri nu par sa faca lucruri noi, ci doar sa arate mai bine si sa booteze mai repede. Foarte multe jocuri au fost dezvaluite pentru PS4 precum Killzone : Shadow Fall, care arata mult mai bine ca jocurile anterioare din serie, dar pare tot un joc clasic first person ceea ce nu este nimic inovator pentru o consola de ultima generatie. A mai fost anuntat si Driveclub, un joc de racing care promite sa rereeze masinile din viata reala, un lucru promis in trecut si de Forza si Gran Turismo, dar nu este o exclusivitate pentru un joc de ultima generatie.

Grafica mai buna nu este intotdeauna adecvata in a fi mai buna pentru jocuri si speram ca dezvoltatorii sa nu piarda din vedere ca jocurile pe care le dezvolta ar trebui sa fie ceva nou pentru noi, incercand mai mult sa introduca noi moduri de joc sau o capabilitate mai mare de a controla un personaj decat sa arate mai bine si sa aiba aceleasi sisteme precum le-au avut jocurile lansate pe versiunile anterioare ale consolelor precum : Xbox 360 si Ps3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*