Carmageddon : Reincarnation va fi disponibil prin Steam

Carmageddon_Reincarnation_logoSunt sigur ca la auzul cuvantului Carmagaddon sunteti nostalgici si va amintiti de primele jocuri jucate si unul din primele jocuri cu masini de genul asta. Mie mi-a placut haosul acestui joc si lucrurile nefiresti pe care trebuia sa le faci cu masina, calcand oameni pentru a primi puncte. Nu este un joc recomandat pentru copii, in trecut fiind interzis in cateva tari pentru gradul sau de violenta ridicat.

Ei bine, dupa 17 ani, visul nostru se intoarce, intr-un joc next gen. Stainless Games anunta ca au strans 3,5 milioane de dolari pentru a fonda dezvoltarea lui Carmageddon : Reincarnation pentru platformele next gen precum Xbox One si Playstation 4. Acestia sunt incantati pentru ca au reusit sa fondeze Carmageddon Reincarnaion fara sa iasa din colectivul propriei companiei. Le permite mentinerea unei independente adevarata si control creative necompromitandu-si calitatea sau continutul de constrangeri bugetare. In zilele noastre, sa fii o companie independenta privata si sa reusesti asta este un lucru mare, este un testament al puterii si loialitatii catre fani.

Numele Carmageddon este un nume important pentru cei de la Stainless Games, iar fanii au mare incredere in aceasta companie. Noul titlu Carmageddon Reincarnation este facut sa reconecteze milioane de jucatori ce s-au bucurat de versiunea anterioara intr-un gameplay excelent si umor.

Cei de la Stainless Game au dezvaluit data de lansare, iar dupa 17 ani ce mai conteaza o luna? Jocul vehicular combat va fi disponibil in modulul Steam Early Acces pe 27 Martie impreuna cu fondatorii de pe KickStarter, primind acces cu 2 saptamani inainte de lansare.

Compania spune c-a reusit in sfarsit sa realizeze ceea ce-au vrut sa realizeze acum 17 ani in urma, mai mult sange era lucrul principal, rauri de ficati asta isi doreau. Sa fii publisher inseamna sa devina prosti, intr-un mod profesionist. Iar acest joc are un umor deosebit si va va face sa va distrati enorm in timpul nenumaratelor ore de joc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*