Diablo 3 cu 50% bonus XP

Diablo-III-epic-wallpaperSunt sigur ca ati auzit de Diablo 3, acest joc de la Blizzard care continua sa faca furori pe internet si continua sa fie aclamat de majoritatea jucatorilor. Acest joc dezvaluie ce inseamna iadul, avand nivele intamplatoare, atacul si macelaria neterminata de monstrii si evenimente intr-o lume mereu proaspata, questuri unice, tone de iteme si o poveste epica despre Raiul inalt si inspaimantatorul Iad, si eroii oameni fiind prinsi intre aceste 2 lumi.

Jocul contine o gama variata de dificultati, avand optiuni progresive crescand nivelul armurilor si a seturilor de obiecte ce pot fi purtate, dar si a monstrilor care devin din ce in ce mai periculos pe nivel de dificultate ce trece.

Pentru a pregati umanitatea de venirea expansionului Reapr of Souls de pe 25 Martie, Blizzard a hotarat ca oricine joaca Diablo 3 pana pe 24 Martie va beneficia de 50 % mai multa experienta pentru fiecare demon ucis.

Pe langa alinierea jucatorilor pentru expansion, aceasta promotie scoate in prim plan si patch-ul 2.0.1. Acest patch altereaza drastic modul in care functioneaza Diablo 3. Nu numai ca apare o noua schema de looting dar jocul va avea si un sistem de Leveling Paragon care permite jucatorilor care de altfel ar fi ajuns la maximumul potentialului unui caracter sa-si extinda abilitatile si mai mult. Cei care incearca sa treaca de aceste nivele paragon le vor fi de mare ajutor acest bonus de 50% experienta mai multa pana pe 25 Martie.

Singurul lucru dezamagitor este ca aceste puncte de experienta bonus sunt valabile doar jucatorilor de Diablo de pe PC sau Mac, legiunile de jucatori de pe platformele Xbox 360 si Playstation 3 nu au acelasi noroc si nu se vor bucura de un bonus de puncte de experienta.

Asteptam cu nerabdare urmatorul expansion de la Blizzard pentru Diablo 3, Reaper of Souls, sa vedem ce ne poate aduce nou in universul iadului si al raiului caracterizat in acest joc.