Marvel construieste un univers conectat in jocuri

marvel-charactersInitiativa Universului cinematic Marvel a fost un succes masiv pentru Disney, si giantii benzilor desenate incearca sa construiasca aceiasi colectiv continuu de-a lungul jocurilor sale.

Poate ati observat anumite similaritati si subiecte dezbatute de la un joc la altul, la fel cum vedeti si in publicitate si film, acestia incearca sa construiasca un univers de gaming conectat de elemente si naratiuni comune intr-o initativa mai mare de gaming.

Dupa cum stiti, Universul Cinematic Marvel a avut o serie de filme care se axau doar pe un singur subiect, precum Iron Man, The Incredible Hulk, Captain America si Thor, ca o determinare pentru filmul The Avengers, ce a fost cel mai mare film in termeni de dolari bruti din box office. Aceasta a fost prima faza, cu o serie secundara de filme care o sa apara, ducandu-ne catre The Avengers 2, vara urmatoare.

Jocurile Marvel deja au un mega line-up in titlurile gratuite pentru browser sau mobil, Avengers Alliance, ce se va extinde anul acesta pentru a include caractere din Captain America : The Winter Soldier si filmele Guardians of the Galaxy. De asemeni exista si MMO-uri Marvel Heroes, Lego Marvel Superheroes, Deadpool si un numar de jocuri pentru mobil.

Drepturile de film pentru Spider-Man sunt detinute de Sony, jocul bazat pe The Amazing Spider-Man 2 fiind intr-un loc ciudat.

Putem incerca sa ne dam seama de aceste jocuri daca vrem, dar aceasta initativa in functionare, nu este atat de clara ca si Universul Marvel din cadrul filmelor. Probabil Universul Jocurilor Marvel, este in dezvoltare, insa este foarte probabil ca aceste jocuri sa fie incet conturate pentru a avea o continuitate ce tine de povestea Marvel, si nu vom fi dezamagiti de urmatoarele jocuri si filme dezvoltate de Marvel. Marvel este pe maini bune acum, iar surprizele nu vor inceta sa apara, de aceea ciuliti urechile la noutati din Universul Marvel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*