The Witcher 3 amanat pentru 2015

the_witcher_3_wild_hunt_2CD Projekt Red a anuntat astazi ca RPG-ul foarte anticipat al lor, The Witcher 3 a fost amant pentru luna Februarie al anului 2015. Jocul fiind initial programat pentru lansare mai tarziu in 2014.

Scrisoarea de la companie ce are in vedere amanarea este urmatoarea :

Exista o scrisoare deschisa de cand am inceput sa lucram la cea de-a 3-a continuare a francizei The Witcher, a fost unul dintre scopurile noastre sa producem un titlu care sa duca experienta noastra de 11 ani in creearea unui RPG si sa le distilam intr-o chintesenta, intr-un joc care ar scoate in evidenta toti acesti ani. In acelasi timp, am vrut ca The Witcher 3 : Wild Hunt sa extinda limitele creativitatii, sa introduca noi referinte si sa dezvolte genul ca un intreg. In cele din urma, voi jucatorii, trebuie sa aveti o aventura de neuitat pe care s-o experimentati intr-o lume vasta, deschisa si asta este cel mai important. Am creeat o poveste care sa curga natural, cinematic, avand sunete si o imagine nemaipomenita in timp ce se pastreaza libertatea de alegere. Stiam ca asta este un plan ambitios, insa am crezut ca putem obtine asta adunand energia creativa a echipei si platformele actuale cu noile abilitati tehnice. Un proiect atat de vast si complex va avea nevoie de o atentie speciala in stadiile finale.

De aceea recent am reexaminat ceea ce ne-a dus atat de departe, si am fost nevoiti sa schimbam data de lansare a jocului. Decizia a fost dificila, gandita profund si in cele din urma clara si evidenta. De aceea ne-am dat seama ca, cateva luni in plus ne vor permite sa ajungem la calitatea care ne va satisface pe noi si jucatorii de calitate.

Draga jucatorilor – stim ca multi dintre voi ar fi vrut sa joaca The Witcher 3 mai repede, cat mai repede posibil. Ne pare rau ca va trebui sa asteptati mai mult decat credeati ca trebuie. In acelasi timp, credem ca jocul se va dovedi ca merita asteptarea. Noi credem ca The Witcher 3 : Wild Hunt va fi un RPG exceptional, unul dintre cele mai bune, furnizandu-va multe ore de delectare minunata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*