Rocksteady dezvaluie Batman : Arkham Knight

batman-arkham-gameinformer2Scopul de a face un Batmobile pentru Arkham Knight a fost sa faca cea mai buna masina din orice joc facut vreodata, spune directorul de joc al devzoltatorilor Rocksteady, Sefton Hill.

Este singura masina pe care Batman o va folosi in Arkham Knight, dar este integrala pentru experienta mantiei lui Batman. Burnouturi, sarituri, impulsuri, rotatii in cerc, Batmobilul le poate face pe toate. Armura sa antiglont te va lasa sa intri prin baricade, copaci si colturi de cladiri.

Teoretic, nimic nu opreste Batmobilul, este practic o forta de neoprit. Masina poate fi chemata la o apasare de buton al lui Batman, si poate evacua la viteze mari, lasandu-te intr-un zbor, in timp ce masina se opreste. Iesi la fel de repede cum intri.

Nu are multiplayer

Arkham Knight nu o sa aiba multiplayer, fiindca este un joc exclusiv single player.

Acestia spun ca nu au avut timp sa faca un multiplayer, s-au concentrat asupra crearii cele mai bune experiente single player care au putut. Nu trebuie sa simti nevoia de un multiplayer in acest joc.

Actorul Kevin Conroy se intoarce

Kevin Conroy – pentru multa lume, vocea lui Batman, se intoarce pentru Arkham Knight, dupa ce a fost inlocuit in Batman : Arkham Origins de Roger Craig Smith.

Actorul Nolan North il va interpreta pe Penguin, Wally Wingert pe Riddler, Tara Strong Charley pe Harley Quinn si Troy Baker il va interpreta pe Two-Face.

Un nou raufacator

Un raufacator complet nou, construit de la zero de DC si Rocksteady il va provoca pe Batman in Arkham Knight, avand acelasi nume ca si jocul.

Probabil o sa arate la fel ca Batman, luandu-ne dupa silueta sa, desi ii lipseste mantia.

Acestia spun ca au vrut sa introduca pe cineva care putea sa-l puna la incercare cu adevarat pe Batman, sa il infrunte in diferite moduri, acest raufacator va fi un inamic formidabil pentru Batman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*