Este Skyforge un RPG Online ce merita jucat?

Skyforge-13Cu ce ies in evidenta jocurile MMORPG in 2014? Nu conteaza cat de multa diversitate ofera genul, este inca dificil sa scapi de acuzatiile cum ca totul este o clona al lui World of Warcraft, o conceptie proasta pe care fiecare dezvoltator incearca s-o distruga in propriul mod.

Puteti adauga SkyForge la lista jocurilor care incearca sa aprinda actiunea. Este in productie la echipa care a produs Allods Online in colaborare cu Obsidian Entertainment, dezvoltatorii jocului Fallout : New Vegas.

Jocul se aseamana cu Tera, ceea ce inseamna ca nu e neaparat un lucru rau. La fel ca si in Tera poti sa iti incarci atacurile tinand butonul de mouse apasat pentru o perioada de timp, de asemeni executarea unor combouri contextuale. Unul dintre lucrurile pe care jucatorii il vor observa cand joaca Skyforge este cantitatea de continut pe care au fost capabili sa-l intorduca prin intermediul mouse-ului. Fiecare clasa de caracter va folosi mouse-ul intr-un mod diferit.

Cu toate acestea, un MMORPG tine mai mult decat sistemul de lupta. Asemenea constructii de lume iti dau o cantitate de libertate in modul de explorare, furnizand diferite rase, clase si optiuni de personalizare a acestora.

Universul principal din Skyforge, Aelion, aduce aminte de RF Online, care a fost inchis in 2008, apoi readus la viata cativa ani mai tarziu.

Skyforge este un MMORPG foarte stilizat in care jucatorii isi iau un rol mai mare decat viata, ci anume a fi nemuritori, purtand puteri incredibile in batalia de a proteja lumea. Tonul si estetica jocului sunt realizate pentru a cufunda jucatorii intr-o poveste spatial, ce poate fi vazuta in diferite locuri din joc.

Lumea aelion este unica printre celelalte existente, zeul cel mai mare a disparut si acum este protejata doar de nemuritori, caracterele oamenilor care sunt capabili de a deveni zei. Aelion este o tinta atractiva pentru armatele si zeii ostili si este in pericol constant din partea invaziilor cataclismice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*