Dragon Age : Inquisition are 40 de finaluri posibile

1372267319-dragon-age-inquisitionPotrivit zvonurilor unui utilizator, Dragon Age : Inquisition contine 5 regiuni majore : Ferelden, The Free Marches, Orlais, Nevarra si Dales. Sublocatiile includ o zona de razboi in Orlais si cimitir al elfilor numit Emerald Graves, ceea ce este locul in care rasa Dalish Elves a plantat un copac pentru fiecare soldat omorat in Exalted Marches.

Jucatorii pot sa influenteze drastic mediul stabilind rute comerciale, capturand teritorii si perturband ecosistemele, asta a fost mentionat in contextul inamicilor care nu se reduc la nivelul caracterelor, asa ca poate jucatorii pot sa se intoarca in zonele vechi si sa gaseasca noi provocari ca rezultat al activitatilor lor.

Viata salbatica si flora joaca un rol important decat de a furniza inamici aleatorii si surse de crafting, poti duce speciile la extinctie, rezultand in perturbarea ecosistemelor mentionate mai sus, chiar si infrangerea inamicilor simtitori precum dragonii si banditii poate avea un efect profund.

Nu vor fi insotitori valabili prin continut descarcabil de data aceasta, pentru a evita terenul minat al continuturilor descarcabile de pe disc. Din insotitorii care sunt disponibili, Solas este un apostat si un expert in the Fade, Iron Bull este un mercenar cu un singur ochi si un proscris din soarta Qunari si Sera este un arcas elf.

David Gaider de la Bioware, a dat detalii despre dialog. Exista 3 tipuri de dialog, dialogul pentru role-playing, dialogul pentru alegeri si dialoguri de reactii, pentru momente emotionante.

Vorbind de dialog, vor fi 4 voci de inchizitor, 2 pentru fiecare gen. Nu vor fi voci individiuale pentru diferite rase. Desi jucatorii isi vor personaliza caracterele, la fel ca in Dragon Age : Origins, toate caracterele vor experimenta aceiasi poveste de origine in prolog : inchizitorul este singurul supravietuitor al unui eveniment care a rezultat in deschiderea unor portaluri.

Vor fi 40 de finaluri posibile, afectate atat de crearea initiala a caracterelor, cat si de alegerile facute in joc.

Dragon Age : Inquisition apare pe PC, Playstation 3, PS4, Xbox 360 si Xbox One in toamna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*