The Blast Furnace se inchide

Blast_Furnace_TBF10Dezvoltatorul mobil al lui Activision se va inchide pana la sfarsitul lunii, dupa cum spune publisher-ul. 47 de angajatii ai lui Blast Furnace  sunt in redundanta, desi compania ne-a spus ca o sa caute case noi pentru unii din angajati.

Activision a dezvaluit in Ianuaria ca o sa „exploreze optiuni” pentru studio si si-a exprimat dorinta de a mentine dezvoltatorul impreuna, incluzand si o posibila vanzare a acesteia.

Purtatorul de cuvant de la Activision, a declarat pentru MCV ca a explorat o serie de optiuni, incluzand si o potentiala vanzare a afacerii, consultandu-se de asemenea si cu angajatii companiei in legatura cu aceste optiuni, acestia nu au fost capabili sa gaseasca o alternativa potrivita pentru echipa talentat in timpul admis de exercitiu de consultare si s-au pus de acord sa inchida sediul The Blast Furnace. Desi au ajuns la sfarsitul exercitiului de consultare principal o sa continue sa lucreze cu echipa de la conducere sa exploreze optiuni pentru acesti indivizi foarte talentati din intermediul companiei Activision si organizatiile asociate. In plus, compania o sa ofere un numar de resurse si unelte, incluzand servicii de consiliere pentru cei care au fost afectati mai tare.

Regatul Unit al Angliei ramane cheia pietei de afacere pentru Activision. Compania ramane un angajator de conducere a jocurilor video in tara cu sediul sau din Anglia avand baza in Stockley Park.

The Blast Furnace a fost deschisa in 2011 in Leeds caracterizand dezvoltarea veteranilor de la Rockstar si Team 17 printre multe altele. Acesta a lansat primul sau joc in luna August al anului 2012, sub numele de Pitfall. Sa speram ca tipilor talentati din intermediul acestui sediu care a fost inchis li s-au oferit cele mai bune servicii si au fost recomandati de compania Activision, eventual unor alte companii pentru a-si putea gasi un alt loc in care sa poata sa-si exercite talentele dezvoltand alte jocuri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*