In GTA Online vei putea organiza jafuri

Grand-Theft-Auto-V-Heist-copyIn aceasta dimineata, Rockstar Games a dezvaluit cateva detalii despre continutul care se indreapta catre Grand Theft Auto Online in viitorul apropiat. Pana la sfarsitul primaverii, jocul ar trebui sa aiba noi arme, joburi de captura creeate de catre jucatori si noi misiuni co-operative de jafuri.

De saptamana viitoare, Rockstar planuieste sa lanseze primul update ce va adauga Capture Jobs in jocul multiplayer online din seria Grand Theft Auto. Potrivit celor de la Rockstar, jucatorii vor fi capabili sa personalizeze aceste Capture Jobs, plasand arme, munitie si alte obiecte oarecare, dupa placul lor, apoi sa-si impartaseasca rezultatele cu restul comunitatii Grand Theft Auto Online.

Dupa aceasta adaugare, Rockstar va furniza update-ul „High Life”, un pachet de continut descarcabil care introduce noi arme, vehicule, optiune de imbracaminte si doua noi functii de gameplay. O data instalat, update-ul High Life va permite jucatorilor sa detina mai multe proprietati in Grand Theft Auto Online, in timp ce noile statistici de stare mentala vor mentine o etichetare functionala a cat de sociopat este avatarul tau in intermediul lumii viruale.

In final, Rockstar mentioneaza de misiunile de jafuri care o sa apara. Nu sunt disponibile prea multe detalii despre aceste misiuni, dar dezvoltatorii pretind ca jucatorii vor fi capabili sa-si uneasca fortele intre ei, fie cu jucatori aleatorii online sau cu membrii din echipajul lor, pentru a rezolva sarcini de jafuri si furturi complicate, co-operative.

Cei de la Rockstar Games par sa se ocupe foarte bine de jocul lor atat de aclamat dintr-o franciza la fel de iubita de jucatori. Grand Theft Auto Online este foarte actualizat, iar dezvoltatorii au grija ca jucatorii sa fie multumiti de jocul achizitionat, partea proasta este ca Grand Theft Auto Online este acum disponibil doar pentru Console si sunt sigur ca o multime de jucatori si-ar dori un Grand Theft Auto Online, oficial pentru PC.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*