Armello, aduc aventura jocurilor de masa la viata

ARMELLO-449x370Au trecut aproape 2 ani de cand am vazut prima data Armello, un joc Australian care pe acel timp semana cu Game of Thrones, varianta cu animale. Doi ani de dezvoltare de cand trailerul de debut care spune ca jocul nu arata nu arata doar grozav, ci suna grozav. Armello este un RPG care este o combinatie de jocuri de carti si de masa, iar acesta o sa fie lansat pentru PC si iPad.

Ganditi-va la acest joc ca la un joc de strategie RPG turn based la fel ca Fire Emblem, doar ca lucrurile sunt guvernate de un pachet de carti, pentru cineva care isi petrece timpul alternand intre jocurile de carti si de masa si strategie turn-based suna perfect.

Altel lucruri care ne-ar putea pune un zambet pe fata este ca zarul pe care il aruncam in joc foloseste fizica reala (asa ca acesta sare exact ca in realitate), nu exista sistem de clase (caracterul pur si simplu evolueaza dupa cum joci) si fiecare din acele carti nu este numai nemaipomenita, este si animata.

Pagina de Kickstarter al lui Armello are o insiruire a mecanicilor jocului, dar cel mai mult ma impresioneaza grafica (arta si design-ul caracterelor in special). Este ca si cum Mini Ninjas si cu Mouse Guard s-au hotarat sa faca un joc impreuna.

Producatorii, League of Geeks, stiu chiar si cum sa-si faca recompensele Kickstarter potrivit, oferind lucruri care atrag si folositoare, precum coloana sonora, benzi desenate si art book-uri.

Cei de la League of Geeks vor sa stranga 200.000 de dolari pentru a-si termina jocul. Dupa cum am mai spus, jocul o sa apara pe PC (Mac, Linux si Windows) pe Steam si DRM Free, dar si pe iPad, insa acestora le-ar surade ideea de a-si extinde jocul pe tabletele ce folosesc Windows si Android, dar doar cu ajutorul donatorilor pot face acest lucru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*