Echipeaza-ti partile retezate ale inamicilor in Severed

 

2504935-severed-1DATA DE LANSARE : 2015

PRODUCATOR : DRINKBOX STUDIOS

PUBLISHER : DRINKBOX STUDIOS

Severed este urmatorul joc de la DrinkBox Studios, creatorii lui Mutant Blobs Attack si Gucamelee. Severed urmareste un razboinic nebun ce incearca sa rezovle un mister, precum trezirea fara o parte din mana. Vei explora o lume deschisa, confruntand inamicii prin controalele bazate pe gesturi intr-un mod first-person si impreuna cu questul tau vei dobandi noi puteri retezand si atasandu-ti parti ale corpului inamicilor.

Aspectul nonlinear din acest adventure dungeon-crawler iti va oferi control asupra cailor de imbunatatire, permitandu-ti sa confrunti o varietate de inamici cu diferite puteri si slabiciuni. Dupa cum mi-au explicat dezvoltatorii, Severed este o trecere dintre Mega Man, Infinity Blade si Punch Out-ul lui Mike Tyson.

Iti incepi aventura cu un brat lipsa, dar in timp ce invingi tot mai multi bossi vei sfarsi aratand foarte tare.

Lumea in care te afli este complet deschisa de la inceput, oferind multe cai diferite si esti liber sa te misti in lume cum vrei. Conducatorul designer, Greg Lesky a spus celor de la Destructoid, ca structura de nivel inalt este ca structura lui Mega Man. Poti s-o iei pe o cale sau poti incerca s-o iei pe o cale, iar daca acea cale nu ti se pare potrivita, poti sa te intorci si sa incerci alta cale, sa iei piesa noua de armura sau orice este pe acea cale.

Cu toate acestea, jocul ofera o experienta viscerala mai buna decat Mega Man, vazand cum porti carnea moarta a inamicilor din Severed. Exista un accent mare pe explorare si vei vrea sa revizitezi locatii in care ai fost dupa ce ai dobandit noi abilitati prin care poti accesa noi zone pe care nu le-ai putut accesa buna acum.

Jocul este bazat pe gesturi, si vei avea parte de o lupta la fel ca in Infinity Blade.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*