Poarta razboiul de pe telefonul tau

unnamed (1)Red Warfare

Cu 30 de milioane de utilizatori inregistrati, 10 milioane de utilizatori pe PC si 2 milioane de useri activi zilnic, super capodopera de razboi Red Warfare a aterizat pe sistemul iOS cu display HD excelent. Red Warfare a fost renumit ca fiind cel mai bun joc militar in regatul jocurilor militare de asemenea si unul care creste mai repede, cel mai popular joc de razboi clasic pe platforma de joc PC cu popularitatea sa consistenta in crestere a jucatorilor chinezi.

Red Warfare iti prezinta maretia si magnificienta razboiului modern cu un razboi ce nu se termina niciodata, razboi in aer, cu tancul si batalii proiectile cu o noua perspectiva. Red Warfare sprijinit perfect de iPhone si iPad, este primul si cel mai operabil joc de razboi din intreaga lume. Doar gliseaza ecranul si mii de forte armate vor fi la comanda ta. In joc tu esti comandantul suprem al tuturor armatelor, totul va fi la comanda ta si toti inamicii asteapta sa fie distrusi.

Lumea asteapta venirea ta, iar „Red Warfare” nu numai ca mosteneste elementele clasice precum Tancul Oracol si Rhino din popularul joc Red Warare ce a zdrobit o data, dar de asemenea implica batalii de forte reale din lumea moderna, precum Thunderbolt, Wing Drones si Raptor. Ba mai mult, include de asemenea elementele fantastice si iesite din comun din Hercules. Nimic nu este imposibil in acest joc, poti gasi aici lucruri pe care nu le gasesti alte parti.

Razboiul este aproape de voi, luptati impreuna cu prietenii vostri impotriva inamicilor. De aceea ar trebui sa va descarcati de indata acest joc pentru calculatorul, tableta si telefonul tau. Imediat ce ati descarcat aplicatia, puteti sa va introduceti in campul de batalie la nivel global.

Oricand veti intra in acest joc, va veti simti cu adevarat comandantul suprem al tuturor armatelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*