3 Jocuri de Wii cu adevarat reusite

CODBlackOps_WiiFOBDaca ne uitam la numarul de vanzari ale consolelor de ultima generatie, consola celor de la Nintendo, Wii a fost pe de parte in topul vanzarilor, vanzand mai multe unitati decat Playstation 3 si Xbox 360. In afara de acest lucru, sunt o multime de oameni ce cred ca nu au fost lansat nici un joc bun pentru consola celor de la Nintendo. De aceea m-am gandit sa scot in evidenta cateva din jocurile bune pentru Wii, pentru a spulbera mitul.

Call of Duty Black Ops

Call of Duty : Black Ops pe Wii este la fel de excelent la fel ca si versiunea jocului pe platformele HD. Noile moduri si mecanicile iti ofera o vibrare de energie catre multiplayer-ul competitiv. Noua companie captivanta este una din cele mai bune din serie, modul Combat Training permite tuturor sa se bucure de emotiile unei batalii in arena si modul Zombies furnizeaza o perspectiva diferita.

Donkey Kong Country Returns

Donkey Kong Country Returns nu se ascunde in spatele unor artificii. Este o abordare traditionala a platformerelor 2D si exceleaza din cauza nivelului de design briliant facand ca vechile obstacole sa para noi. Fiecare nivel ascunde o noua surpriza, si iti va furniza o rejucabilitate ridicata nu numai pentru a descoperi fiecare surpriza din nivele, ci si fiindca sunt minunat de distractive.

Kirby’s Epic Yarn

Kirby’s Epic Yarn face clar de la inceput ca este un joc adorabil ce va pune un zambet pe fata ta prin intelegerea sa a design-ului vizual, dar si delectarea merge mult mai profund decat esteticile detectabile. Nivelele inteligent cu obiective variate fac acesta sa fie un hit si desi povestea sa principala este mult prea usoara, sunt o multime de mini jocuri ce te provoaca sa le deblochezi pentru a-ti testa reflexele.

Astea sunt cateva din jocurile reusite pentru Wii, insa daca cercetam profund cu siguranta vom mai descoperi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*