Inspira-ti copilul sa devina un antreprenor

bottom-lineDupa ce a vazut un documentar despre efectele obezitatii asupra sanatatii, Estrela Hernandez se simtea fara speranta pentru perspectivele tinerilor americani.

Dupa ce a cugetat la acest lucru pentru cateva saptamani, aceasta s-a simtit inspirata. Si curand, ea avut idea care ar putea rezolva problemele, o aplicatie care se lupta impotriva obezitatii din copilarie gamificand activitatea fizica si sanatatea. S-a apucat de treaba si acum, aplicatia sa „We Walk” a primit mai mult decat 200.000 de dolari in fonduri si este programata pentru lansare in Apple Store primavara asta.

Dupa cum arata tanara dezvoltatoare, un spirit antreprenorial nu este doar ceva ce gasesti in adulti cu companiile de pornire si carierele bine condimentate, este ceva cu care ar trebui sa ne incurajam copii si studentii de la varste fragede. La urma urmei, daca vrem ca si copii din ziua de azi sa creeze noi inventii si tehnologii, imbunatateasca societatea, si sa realizeze schimbari reale, viabile, apoi avem nevoie nu numai sa inspiram gandirea creativa si inovatia, dar de asemenea si sa le oferim cai sa se transforme in unelte de atac.

Hernandez a fost parte din program facand doar acest lucru, organizatia nonprofit Venture Lab, ce are baza in San Antonia, ajuta la intretinerea unui spirit antreprenorial si sa conduca dinauntru copii in varsta de numai 5 ani. Aceasta concentratie ajuta oamenii tineri sa dezvolte abilitati importante care ii poate ajuta sa-si inceapa firma, sa-si creeze propriile inventii si sa rezolve problemele majore pe care le intalnim astazi.

Dar programele precum VentureLab nu sunt singura metoda sa inspire un spirit antreprenorial in copii nostri. Exista chiar multe de facut de unul singur, si totul incepe cu programul „Take your Child to Work Day”. Luandu-ti copilul la munca pe 25 aprilie, poti sa te stabilesti ca model nu numai acasa, ci si in calea carierei lor de asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*