Femeia, provocarea lui Snake

Metal-Gear-Solid-3-The-Boss-003_1335267681Dupa ce te-ai furisat peste intreaga armata sovietica, ai mancat cate doua exemplare din fiecare animal de pe planeta Pamant si cumva omorand un tip realizat din albine, este de inteles de sa primesti un varf arogant sanatos pana la sfarsitul lui Metal Gear Solid.

The Boss este mai mult decat fericit sa strapunga cu ego-ul sau umflat si sa se uite cum se prelinge de tristete. Pe scurt, The Boss este foarte tare. Aceasta poate face orice lucru pe care-l poate face Snake. Aceasta poate sa se camufleze, sa asasineze stealth, are tehnici de lupta de aproape ce te vor uimi. Iar daca vei incerca sa o lovesti cu AK-47-ul tau, aceasta ti-l va smulge din maini, o va rupe in bucati si va face acelasi lucru cu maxilarul tau.

The Boss este de departe cel mai periculos oponent pe care il intalnesti in acest joc. Avand in vedere ca ai reusit sa distrugi un rezervor nuclear propulsat de suruburi de 152 de tone din spatele unei motociclete, acest lucru spune ceva.

Aceasta este mentorul lui Snake, figura mamei intr-un mod in care te zdrobeste infiorator. Directoarea scolii de criminali ce a luat o pauza din macelarirea nazistilor in cel de-al doilea razboi monidal pentru a se naste in mijlocul campului de lupta.

Mai mult decat un sfarsit standard de lupta corp la corp din Metal Gear, The Boss schimba scenariul. Cuvantul ei este lege in jungla, si Snake devine din prada, vanat. Dupa ce joci rolul asasinului ce se furiseaza de-a lungul jocului, este incredibil de alarmant atunci cand The Boss te gaseste pentru prima data. Cand o pierzi din vedere undeva in tufisuri si incerci s-o gasesti cu microfonul sau directional, doar pentru ca aceasta sa-ti loveasca capul ca pe o minge de fotbal si sa-ti spuna cat de dezamagita e de tine.

Esti in totalitate depasit de aceasta femeie si stii acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*