Crusader-ul mai bun in ultimul patch Diablo 3

diablo3Ultimul patch pentru Diablo III, ce aduce jocul la versiunea 2.0.5, introduce o variatate mare de schimbari pentru toate clasele, incluzand realizarea Crusader-ului, clasa adaugata in expansion-ul Reaper of Souls, atat mai greu si capabil sa faca mai mult damage.

Fiecare din cele 6 clase au fost modificate, unele mai mult ca altele. Crusader-ul, ce a fost intentionat sa fie cea mai tare clasa a jocului, are perk-ul de damage imbunatatit de la 15% la 30%, potrivindu-se cu cel al Monk-ului si al Barbarului. Intre timp, multe din abilitatile ce provoaca damage, acestea fac acum si mai mult damage. Abilitatile pasive ale Crusader-ului au fost de asemenea refacute, dupa cum atesta notele patch-ului. Acestia au incercat sa furnizeze alegeri mai interesante si mai convingatoare, decat sa schimbe numerele la abilitatile pasive existente.

Lista schimbarilor pentru cele 5 din 6 clase ale jocului, arata ca un numar de rune au tipul de damage schimbat. Pentru a sprijini build-urile caracterelor bazate pe un tip de damage specific, acestia au schimbat tipul de damage a catorva rune. Atle schimbari ar putea fi realizate in viitor pentru orice clasa pentru a face tipurile de damage un lucru de luat in considerare pentru construirea unui caracter.

Poate din toate acestea, unul din cele mai enervante probleme va fi rezolvata reducand modul in care NPC-urile vorbesc cand te afli in oras.

Se pare ca cei de la Blizzard continua sa puna accent pe Diablo III, fiind un joc foarte bun, mai ales acum dupa ce s-a lansat expansion-ul Reaper of Souls, ce a rezolvat majoritatea problemelor majore ale jocului, patch-urile continua sa apara, iar cei de la Blizzard tin cont foarte mult de feedback-ul playerilor. Eu, unul detin jocul Diablo III, si l-am jucat foarte mult, insa nu am achizitionat inca Reaper of Souls, dar din cate vad merita sa-mi achizitionez expansionul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*