Curiozitati Kirby

KirbyMeta Knight are fata lui Kirby

Este un personaj bun sau un personaj rau ? Nu si-a facut aparitia in Triple Delux, dar Meta Knight de multe ori apare in titlurile Kirby, atat ca ajutor, cat si ca obstacol. Este intunecat, din cauza cosmarurilor, are o sabie, si isi acopera fata cu o masca, ce de multe ori se sparge pentru a dezvalui ca arata identic cu Kirby, doar ca e albastra. Sunt de aceiasi rasa? Este Meta Knight un Kirby, din alta cronologie? A fost un accident de colorant alimentar care a mers gresit? Nu am o idee insa acesta arata grozav.

Meta Knight este atat de invingator incat a fost banat din turneele Super Smash Bros. Brawl din cauza ca era prea bun la orice. Dar isi va face din nou aparitia in Super Smash Bros. pentru 3DS si Wii U?

Kirby nu putea copia abilitati de la inceput

In afara de a fi roz si adorabil si probabil durduliu, Kirby este de asemenea faimos pentru a fi capabil sa copii abilitatile creaturilor pe care le absoarbe. Acest mic tip a copiat peste 90 de abilitati diferite in cele 2 decenii de existenta, desi ca sa fim sinceri, majoritatea din acestea vin din Kirby 64 : The Crystal Shards. Dar Kirby nu putea copia deloc abilitati, in titlul sau de debut, Kirby’s Dream Land, faimoasa sa abilitate nu a fost introdusa pana la Kirby’s Adventure de pe NES.

Nu a fost niciodata menit sa fie o pata de cerneala roz

Kirby nu trebuia sa fie atat de pufos, dar creatorul Masahiro Sakurai, a devenit indragostit cu spridusul care ii tinea locul in timp ce productia progresa. Nu a fost nici macar numit Kirby pe atunci, si in loc de asta se chema Twinkle Popopo. Intr-o realitate alternativa, o echipa de marketing din Statele Unite ale Americii are cosmaruri doar gandindu-se la producerea reclamelor pentru Twinkle Popopo Triple Deluxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*