MMO Copernicus

Project Copernicus a dus 38 Studios in sala de judecata

MMO CopernicusEmailuri primite de la WPRI sugereaza ca fostii directori de la compania de jocuri video esuata al lui Curt Schilling, 38 Studios, stia ca imprumutul de 75 de milioane de dolari obtinut de la statul Rhode Island in 2010 nu va fi destul pentru a termina productia MMO-ului Project Copernicus.

Fostul viceconducator al celor de la 38 Studios, Thomas Zaccagnino a spus intr-un email ce avea data de 1 iulie, 2010, ca nu crede ca ar trebui sa scoata in evidenta faptul ca ar putea fi sub capitalizat si nu se va comporta bine cu staff-ul sau conducerea.

Email-ul a fost trimis CEO-ului celor de la 38 Studios, Jen MacLean, conducatorul sef financiar, Rick Wester si Michael Corso, un broker de credite. Era timpul ca cei din conducerea studioului 38 Studios sa ia in vedere termenul de imprumut propus de 75 de milioane de dolari, de la Corporatia de Dezvoltare Economica al celor din Rhode Island, ce a fost primita oficial mai tarziu in acea luna.

Email-ul lui Zaccagnino a fost trimis in raspunsul unui mesaj de la MacLean, in care ea a azis ca este ingrijorata ca, corporatia de dezvoltare economica nu planuieste sa le ofere toti cei 75 de milioane de dolari.

In procesul Rhode Island impotriva 38 Studios, statul argumenteaza ca producatorul ar fi stiut sau ar fi trebuit sa stie ca imprumutul de 75 de milioane de dolari nu ar fi destul pentru a termina jocul. Enigma procesului este daca sau nu Don Carcieri si Corporatia de Dezvoltare Economica au fost pacaliti intentionat de finantele celor de la 38 Studios, atunci cand au cazut de acord sa ofere studioului imprumutul, ce a adus compania din Massachusetts la Rhode Island.

Cazul celor de la 38 Studios impotriva Rhode Islande este asteptat sa fie dus mai departe in sala de judecata, dar nu se stie nimic despre cand va incepe. Schilling recent a dezvaluit ca are cancer.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*