Wallpaper Driveclub

Joaca Driveclub cu prietenii

Wallpaper DriveclubUnul din primele lucruri pe care le observati cand faceti o tura in Driveclub este frecventa mare cu care provocarile sunt aruncate asupra ta. Te-ai putea apropia la o curba periculoasa pe una din cursele din India, cand un instantaneu iti spune ca ai oportunitatea de a-i intrece scorul de drift al celui mai bun prieten al tau Steve pe acea parte din traseu. Inainte de terminarea cursei, vei putea fi intrebat sa-i invingi cea mai mare viteza a altui prieten, pe o anumita portiune de traseu, sau alte obiective specifice pe o portiune foarte izolata a traseului. Acesta este un joc care vrea sa ai o lista de prieteni mai mari, din cauza ca intotdeauna trebuie sa te intreci cu acei prieteni.

Dar nu tine de primirea de provocari, poti sa-ti faci propriile provocari. La orice punct din cariera ta Driveclub, poti sa te intorci la intregul catalog de curse pentru a cauta pentru un timp impresionant pe un anumit traseu. Daca vezi unul care iti place, poti sa-l trimiti mai departe ca o provocare a unei selectii de prieteni. Poti sa-ti creezi propriile provocari folosind setarile timpului zilei. Asa ca sa spunem ca Steve nu conduce bine noaptea. Poti sa-ti configurezi un sprint prin muntii din Chile in timpul noptii, alegand conditii innorate pentru a bloca raza lunii, si cat de bine se potriveste timpul in scenariul provocator.

Mai putin infricosator este sistemul de multiplayer al lui Driveclubs, ce foloseste un matchmaking interesant. Hai sa spunem ca toti prietenii tai sunt ocupati acum cu o cursa ciudata sau tu. Asa ca, unul din voi poate aduce un ecran multiplayer, unde meciurile sunt programate dinainte in anumite intervale. Selectezi un meci ce incepe in 30 de minute, iar intre timp te poti juca cu design-ul masinii si inainte sa-ti dai seama toti prietenii tai o sa primeasca un mesaj cum ca meciul incepe.+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*