Jocuri Horror 2014

Among The Sleep se lanseaza saptamana aceasta

Jocuri Horror 2014O data cu lansarea lui Watch Dogs, un joc foarte asteptat de toata lumea, mai sunt cateva titluri indie interesante care vor fi lansate la sfarsitul lunii. Unul dintre ele mi-a starnit atentia in mod deosebit de ceva timp, si se numeste Among The Sleep, este un first-person horror in care joci rolul unui copil in varsta de 2 ani, ce se trezeste in timpul noptii pentru a explora sunetele misterioase din casa sa.

Asa ca, daca esti un fan horror si calculatorul tau nu poate rula unul dintre titlurile de ultima generatie pe care le-am vazut lansate zilele astea, Among the Sleep ar putea sa se potriveasca cu cerintele tale.

Cerinte Minime de Sistem :

Windows : Windows XP

Procesor : Core 2 DUO E6600 2.4GHz sau Athlon 64 X2 Dual Core 5600+

RAM : 2GB RAM

Spatiu Disponibil pe hard disk : 2GB

Placa Video : 512MB VRAM

Direct X : Direct X 9.00

Cerinte Recomandate de Sistem :

Windows : Windows 7

Procesor : Core 2 Quad Q8300 2.5GHz sau Phenom II X4 900e

RAM : 2GB RAM

Spatiu Disponibil pe hard disk : 4GB

Placa Video : 1GB VRAM

Direct X : Direct X 9.00

Producatorul a adaugat de aseenea ca acest titlu este cel mai bine jucat cu casti. Acestia se bazeaza pe faptul ca lucrurile din noapte ce iti sar in cale, ar putea fi mai terifiant in stereo. In timp ce cerintele minime de sistem de dual core 2.4GHz, nu ne pun in dificultate, acele cerinte de sistem recomandate cu un quad core, sunt rezonabile pentru un astfel de joc. Titlul nu arata foarte bine din ce am vazut, dar este mai mult stilizat. Este un joc de mijloc in termeni de cerinte, si ar trebui sa functioneze la setarile „low” pe majoritatea calculatoarelor slabe.

Este o saptamana buna pentru titlurile horror, de asemenea daca vreti un simulator de cosmar, infricosator, avem The Forest, ce va fi disponibil prin intermediul early acces.