Bethesda anunta Battlecry

Bethesda anunta Battlecry

Jocul BattlecryLa aproape 2 ani dupa ce s-a deschis Battlecry Studios, in Austin, Texas, detinatorul studioului Bethesda, creatorii francizelor Fallout si Elder Scrolls, au anuntat primul joc al companiei, Battlecry. Este un joc free-to-play de actiune multiplayer pentru PC, fiind in productie sub directia conducatorului studioului Richard Vogel. Anterior, acesta avea pozitia de vice presedinte la BioWare Austin, producatorul jocului Star Wars : The Old Republic.

Battlecry sprijina pana la 32 de jucatori o data, si din cauza ca nu exista arme in joc, actiunea desfasurandu-se intr-o istorie alternativa in care natiunile au semnat un tratat de pace ce interzicea folosirea prafului de pusca, lupta este corp la corp. Ca in orice joc, exista exceptii cu toate acestea, incluzand o clasa de arcas ce trage de la distanta pentru fiecare parte. Jocul caracterizeaza doua factiuni, Royal Marines si Cossacks, si cateva clase pentru fiecare, incluzand arcasul pe care l-am mentionat mai sus, de asemenea Gadgeteer, Duelist, Enforcer si Brawler.

Vogel a spus intr-o declaratie, ca echipa BattleCry este fericita sa dezvaluie jocul care poarte numele studioului. Acestia spun ca au lucrat din greu sa creeze o experienta proaspata pentru jucatorii care aduc la un loc actiunea multiplayer si lupta extraordinara din punct de vedere vizual, sunt captivati sa distribuie detalii despre joc si sa permita oamenilor sa joace BattleCry in buticul Bethesda de la evenimentul E3 2014.

Vogel nu este singurul veteran al industriei ce munceste la Battlecry. Directorul creativ este Viktor Antonov, un artist visual ce a creat City 17 din Half Life 2 si Dunwall din Dishonored. Un open beta pentru jocul BattleCry va fi in desfasurare in anul 2014.

Se pare ca la acest joc se munceste din greu, iar echipa este foarte captivata si multumita de ceea ce realizeaza, de aceea astept cu nerabdare sa aflam mai multe despre acest joc la evenimentul E3 2014.

 

One Reply to “Bethesda anunta Battlecry”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.