Succes

Atingerea scopurilor

SuccesNu te lasa niciodata.

Permite dificultatilor sa te faca mai puternic si sa te modeleze. Acestea te formeaza intr-o persoana ce va fi pregatita sa intalneasca succesul, atunci cand acesta vine.

Oamenii ce evita dificultatile cu orice cost sunt slabi. Acestia cred ca daca evita dificultatile cumva pacalesc viata. Viata, cu toate acestea, le ofera exact ceea ce merita, mediocritate, fiindca nu exista nici o modalitate sa obtii ceva pe gratis in aceasta viata.

Sunt anumite legi care ne guverneaza vietile si nu putem sa le pacalim. Cel mai destept lucru pe care-l putem face este sa le intelegem si sa lucram cu ele. Una dintre ele, dupa cum este evident pana acum, este sa perseverezi indiferent de ce iti arunca viata, fiindca este un pret pe care trebuie sa-l platesti pentru a avea succes.

Urmareste-ti constiinta.

Doar tu stii ceea ce este bine pentru tine. Urmand sfaturile expertilor este un lucru periculos, daca expertul tau inerior nu este obisnuit cu acest lucru. Intotdeauna verifica daca sfaturile au vreo legatura cu eul tau interior inainte sa actionezi, in asa fel incat sa mergi pe drumul potrivit spre succes si nu unul pe care altcineva la definit pentru tine.

Schimba-ti dorintele pentru binele tuturor.

Cand vezi succesul ca fiind impersonal, ca o modalitate de a aduce mai multa bunatate si lumina in viata altora, succesul devine mai usor de obtinut.

Succesul poate umfla ego-ul, dar unii oameni devin mai oameni si aduc o bunatate imensa in lume atunci cand obtin mai mult succes. Sper ca, cu cat mai mult succes obtii, cu atat mai multa lumina vei aduce in lumea, fiindca lumea este plina acum de suferinta si plange dupa inspiratie si speranta.

Fii acea speranta, fii cat cel mai bun. Fiindca daca esti bun, simpla ta prezenta poate ajuta pe cineva sa treaca peste depresii si sa devina un om de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*