Theodore Roosevelt este un exemplu

Theodore Roosevelt este un exemplu

RooseveltPermite actiunilor sa vorbeasca pentru tine

“Vorbeste putin si poarta un bat mare, vei ajunge departe”, aceasta este una din cele mai populare vorbe alel ui Theodore Roosevelt. Acesta vrea sa ne invete sa lasam actiunile sa vorbeasca pentru noi.

In lumea sociala de astazi, toata lumea doreste like-uri si retweet-uri. Nimic nu pare sa ne faca sa ne simtim mai bine decat postarea unor comentarii despre cat de bine te descurci la ceva, in asa fel incat lumea sa te aprecieze.

Cu Roosevelt, vorbind incontinuu despre scopurile tale si munca ta, era fara sens. In loc sa vezi cat de bine poate suna, ar trebui sa te concentrezi sa arati bine prin faptele pe care le faci. Nimanui nu-i pasa despre ideea ta de afacere, ai grija cum o executi.

Putini oameni se aboneaza la aceasta atitudine acum. Dar urmatoarea data cand iti doresti sa postezi pe Facebook sau sa scrii pe Twitter despre ceea ce ai facut, gandeste-te ca poate cineva observa fara ca tu sa scrii.

Mergi mai departe cu esecurile

“Este dificil sa ai un esec, dar este mai rau sa nu fi incercat niciodata sa ai succes”. Esecul este frustrant, este obositor si te poate deranja foarte mult.

Dar acest lucru nu a contat niciodata pentru Theodore Roosevelt. In loc de acest lucru, acesta simtea ca evitarea esecului era mult mai rau. Acesta stia un adevar valoros despre viata, nu poti avea succes fara sa ai un esec la un moment dat.

Intreaba orice antreprenor de succes despre trecutul lor, iti vor spune ca afacerile lor nu au functionat din prima. La un nivel personal, intreaba pe cineva cu un mariaj de succes sau o relatie fericita, si iti vor explica ca au invatat cea mai importanta lectie din relatiile anterioare care nu au mers.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *