Aplicatia Slingshot

Slingshot a fost lansat accidental

Aplicatia SlingshotFacebook si-a abandonat motoul de timp lung care spunea misca-te repede si strica lucrurile in Aprilie, dar asta nu inseamna ca aceasta companie a scapat de accidente.

Faceebok a facut un accident in lansarea unui produs luni, dezvaluind noua aplicatie de mesaje similara lui Snapchat, Slingshot, in mai multe regiuni inainte sa scoata aplicatia din App Store cu totul. Lansarea timpurie a fost un accident potrivit companiei, spunand ca aplicatia va fi gata in curand.

Lansarea prematura a unei aplicatii este de multe ori rezultatul unei programari de eroare realizata de procuator, care are abilitatea de a programa o data de lansare pentru aplicatie din iTunesc. In cazul lansarii unui produs iOS, daca o data este programata, dar o regiune specifica nu este specificata, aplicatia va fi lansata, de la un magazin la altul, in timp ce ceasul suna de miezul noptii in jurul lumii. De aceea lansarile accidentale de aplicatii apar in Australia si in Noua Zeelanda prima data, la fel cum a facut si Slingshot.

Se pare ca acesta ar putea fi cazul cu Slingshot, desi Facebook nu a dat prea multe detalii despre ce se intampla. Ceea ce stim cu siguranta, cu toate acestea, este ca Facebook nu este singurul cand vine vorba de lansari accidentale ale aplicatiilor, acest lucru se intampla destul de frecvent.

In timp ce profilul inalt al lui Facebook ar putea genera mai multa atentie pentru lansarea accidentala a aplicatiei decat alte aplicatii, mai sunt si altii care au apasat butonul de publicare inainte de dezvaluirea programata.

Google a dezvaluit accidental aplicatia MyGlass pentru iOS in decembrie, apoi a scos-o din magazin imediat. MyGlass, aplicatia folosita pentru administrararea si configurarea Google Glass, a fost relansata cu cateva zile dupa.

Printre alte aplicatii care au fost lansate accidental inainte de termen, se numara, BlackBerry Messenger, Oceanhorn, Middle Managers of Justice si Family Guy a celor de la Fox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*