Marketing Continut

Marketing de continut reusit

Marketing ContinutExista o intrebare care este dintotdeauna, cum este mai bine, sa scrii o multime de articole fundamentale sau cateva articole nemaipomenite ? Concluzia este ca fiecare piesa de continut ar trebui sa furnizeze valoare cititorilor si sa le ofere o stare de fericire atunci cand o citesc. Totusi, este important sa te gandesti sa postezi frecvent si consistent. Asa ca trebuie sa fie un echilibru, ce este destul de diferit pentru fiecare organizatie bazat pe resurse, industrie si audienta ta.

Tipic recomand postarea a minim 3 articole de calitate buna, postrui de blog de 700 de cuvinte in fiecare saptamana. Desi la inceput poate parea mult, aceasta este formula grozava pentru a construi tractiuni in marketingul de continut destul de repede. Daca poti face mai mult de 3 posturi de blog pe saptamana, acest lucru este grozav, insa o munca minima este sa postezi 3.

Scrisul este doar jumatate din batalie

Pe cat de mult iti poate consumat timpul scrierea continutlui, este doar jumatate din lupta. Cealalta jumatatae este sa iti promovezi continutul pentru a-i determina pe oameni sa o citeasca. De multe ori lumea uita de acest lucru, din cauza fiindca sunt bucurosi ca au terminat de scris continutul.

Asigura-te ca ti-ai creat un plan de actiune pentru promovarea continutului de pe blog si dedicati 25 % pana la 33% din timpul care a durat sa scrii articolul pe blog, promovand fiecare nou blog. Acest lucru este foarte important pentru a scoate tot ceea ce e mai bun dintr-o strategie de marketing.

Una dintre cele mai mari abilitati pe care cei care fac marketing de continut trebuie sa le aiba, este sa stie cum sa refoloseasca continutul in diferite moduri. Creierul lor poate vedea oportunitatea de a folosi continut existent in diferite moduri petnru a maximiza valoarea continutului.

Asa ca intotdeauna trebuie sa iei in considerare lucrurile de mai sus pentru un marketing de continut mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*