Grasime

Recupereaza-te dupa vacanta

Grasime Mananca o multime de legume si fructe

Sa te intorci la elementele fundamentale a mancarii sanatoase te ajuta foarte mult. Ai o multime de mancare simpla si usoara, incorporand o multime de fructe si legume. Daca ai suferit de probleme digestive ca rezultat a schimbarii modelului de mancat in timpul vacantei, crescandu-ti consumul de fructe si legume te poate ajuta sa mearga lucrurile din nou neted.

Daca esti ca majoritatea dintre noi, portofelul tau sa micsorat semnificativ in timpul vacantei, insa gustarile sanatoase si usoare, poate sa mananci fara carne cateva zile din saptamana, te poate ajuta sa iti revii si pe plan financiar.

Pastreaza un jurnal de mancare pentru cateva saptamani

Este usor fiind in vacanta sa pierzi notiunea lucrurilor pe care le-ai mancat in decursul unei zile, mancarile ar putea fi la timpuri ciudate si de multe ori sfarsesti mancand o serie de gustari constante.

Incearca sa nu lasi acest lucru sa continue in timp ce esti acasa. Gaseste un mic jurnal, un caiet sau deschide un document word pe PC si scrie ce mananci si cand faci acest lucru. Daca nu ai pastrat niciodata un jurnal de mancare, vei fi uimit cat de usor este sa renunti la acea prajitura tentanta atunci cand stii ca trebuie sa scrii in jurnal.

Gateste cu noi ingrediente

Cu siguranta ai incercat noi tipuri de mancare atunci cand ai fost in vacanta. Ai gasit una din mancarurile noi foarte apetisante? De ce nu iei cartea de bucate si incerci sa recreezi acea mancare acasa, unele ar putea sa se adapteze la sanatatea ta, dar ar putea sa fi descoperit o noua aditie la dieta ta.

Marind felurile de mancare pe care le mananci este de multe ori benefic, ajutandu-te sa primesti o multime de nutrienti in dieta ta pentru o sanatate optima si sa te asiguri ca te bucuri de varietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*