Mariaj

Inceputul unei casnicii

MariajSexul este important

Nu este totul, dar pentru a spune acest lucru nu inseamna ca joaca un rol urias in a te pacali. La urma urmei, a fost atractie fizica care va adus la un loc cu siguranta. Daca aveti diferite nevoie de a va satisface nevoile sexuale, poate fi dificil. Munciti la un program care te asigura ca primesti ceea ce ai nevoie, la fel si partenerul. Si cateodata afectiunea nu trebuie sa duca la sex. Este bine sa te saruti si sa te imbratisezi cu partenerul, cateodata femeile trebuie sa simta grija si nu sunt interesate de sex.

Vorbiti despre copii cat mai devreme

Cand sotia mea si noi vorbeam despre viitor, inainte sa fim casatoriti, problema copiilor a aparut. La acel timp aveam 20 de ani si am spus foarte clar ca nu voi fi gata pana la 22 de ani. Pur si simplu stiam acest lucru. Sotia mea a adus deseori subiectul, dar eram sigur ca peste doi ani era ziua, nu eram pregatit. Sotia a ramas insarcinata in iarna cand am facut 24 de ani, cred ca este important sa fii complet onest despre acest lucru din ziua 1. Nu pacifica cu sotia ta cu un raspuns fals ce o va pastra fericita si o va lega. Aceasta ar fi incredibil de frustrata si intotdeauna va duce la argumente.

Te gandesti „ce ar vrea sa spun”?

Deseori ne concentram pe propriile sentimente, nevoi si cerinte. Dar pauze pentru a ne gandi. Ar putea fi o modalitate pentru a spune ceea ce gandesti intr-o maniera in care vrea sa auda acest lucru. Daca vrei timp pentru propria dupa amiaza, aceasta nu vrea sa auda o formulare gresita. In loc de acest lucru, sugereaza ca muncesti din greu si meriti o zi in oras cu baitii. Daca iti cere opinia cu ceea ce este imbracata, nu oferi raspunsuri evazive, fa-o sa se simta bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*