Despre Betii

Ce ai de facut la o betie?

Despre BetiiInainte de o betie

Inainte sa iesi la o seara de betie, incarca-te cu mancare ce este bogata in vitamine pe care urmeaza sa le pierzi, cum sunt bananele, germeni de grau, cereale integrale de grau, orice din soia, o farfurie de spagheti este de asemenea o buna alegere. Mancarurile bogate in carbohidrati te vor ajuta sa incetinesti absorbtia de alcool. Apa, bea o multime de apa. De ce sa incepi deshidratat atunci cand iesi la ceva care iti va creste deshidratarea?

In timpul betiei

Petrecerea din seara urmatoare este inca timp sa ne gandim la rau ce ne va fi in ziua urmatoare. Cateva alegeri inteligente ne limiteaza acum consecintele.

Mananca foarte mult la sfarsitul serii. Toata acea bautura care se afla in stomacul tau, inca iti va mai intra in sange, ajuta incetinind-o cu o farfurie mare de orice. Alcoolul curat, cum este vodka sau ginul, tind sa aiba o cantitate mai mica de toxine, decat o au bauturile precum whiskey-ul. Berea poate fi o alegere mai buna, fiindca are o ratie mai mare de alcool in apa.

Din nou, incearca sa bei apa, o multime de apa. Incearca sa alternezi fiecare bautura adevarata cu un pahar de apa in timpul noptii. Ai putea sa ajungi la toaleta de cateva ori mai mult, dar te ajuta sa scapi de o dimineata ingrozitoare.

Dupa betie

Sifonul poate fi foarte folositor in ziua urmatoare. Carbonarea ajuta sa-ti linistesti stomacul si cafeina este un stimulent destul de bun de energie.

Mancarea grasa este un ajutor pentru mahmureala dintr-un motiv, absoarbe o multime din aciditate si te face sa te saturi. Sosul de rosii sau orice este iute este grozav in timpul unei mahmureli si nimeni nu stie de ce. Cred ca este vorba de momentul in care transpiri si elmini toxinele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*