Somn adanc

Nu ceda la munca

Somn adancAi fost vreodata atat de obosit incat aproape sa adormi la munca? Ti-ai dorit vreodata sa poti sa te furisezi sub birou si sa tragi un pui de somn? Fie ai petrecut prea mult cu o noapte inainte, ai stat treaz pentru a avea grija de un nascut, sau ai realizat o activitate de scurgere a energiei, ai o urgenta care trebuie sa fie adresata repede.

Iata cativa pasi pe care ii poti face pentru a rezista in ziua aceea.

Pretinde ca esti bolnav. Aceasta este o retragere totala. Mergi in biroul sefului si spune-i ca nu te simti prea bine si ca trebuie sa pleci. Salveaza aceasta tehnica pentru cele mai extreme situatii. Daca ai mers atunci la munca, era probabil ceva ce trebuia facut cu adevarat. Daca nu poti rezista cele 8 ore de munca, aceasta strategie te poate usura. Cand ajungi acasa, pune-te in pat si dormi. Apoi a 2-a zi fa-ti un plan pentru a avea o zi mai buna.

Stai treaz in sala de lectura. Acest lucru poate fi destul de greu, cea mai buna modalitate este sa incerci cu mai multe tactici :

  • Daca iti este permis aduca cafea, snacks-uri discrete si guma.
  • Daca esti unul din acei oameni care isi ia notite, incepe sa scrii tot ceea ce zice profesorul pentru a-ti mentine mintea alerta.
  • Misca-te cat de mult poti. Da din picior. Schimba pozitiile de pe scaun frecvent, intinde-te, misca-ti capul si pocneste-ti degetele.
  • Durerea. Aceasta este una din procedurile de urgenta, daca nu poti sta treaz, incearca sa te pisti. Stiu ca pare ciudat, dar durerea te poate tine treaz.
  • Stimularea gandurilor. Gandeste-te la ceva care te face fericit sau te face sa te simti bine.
  • Activitate online. Daca stai in spatele salii, ai putea naviga pe internet, sa le trimit email prietenilor.
  • Distreaza-te. Vezi daca poti sa-ti activezi puterile extrasenzoriale uitandu-te la cineva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*