Cum sa devii mai atractiv?

AtractivitateAtractia este un lucru amuzant. Daca esti ca multi altii, ai crede ca infatisarea fizica este forta care conduce din spatele atractiei. Daca esti in acel grup si ai acea credinta, te inseli.

In timp ce infatisarea fizica joaca un rol mare in cum esti vazut, gandurile tale si cum alegi sa te mentii ramane puterea dominanta. Adevarul este ca nu ai nevoie de cel mai tare stil de haine sa fii atractiv. Nu trebuie sa fii sub cea mai tare dieta pentru a deveni irezistibil. Cu mentalitatea potrivita poti dezlantui frumusetea naturala dinauntru. Cum ?

Fii real.

O cantitate mare de oameni incearca sa ascunda adevarata infatisare descriindu-se sub identitati false. Cand faci acest lucru, nu nuai ca obstructionezi maretia cu care esti nascut, insa eliberezi un sens de falsitate. Falsitatea nu este niciodata buna.

Nu exista nici un motiv sa-ti ascunzi greselile sau sa pretinzi ca nu exista. Imbratiseaza-ti calitatile adevarate, nimeni nu se asteapta ca tu sa fii perfect.

Cei care sunt adevarati cu ei insasi inerent vor fi mai atractivi. Niciodata sa nu fii rusinat pentru ca ai esuat. Sa fii real inseamna sa accepti ceea ce esti si sa te iubesti pe tine insuti ca rezultat. Doar atunci cand te iubesti pe tine vei putea incepe sa iubesti pe altcineva. Nimic nu este mai sexy decat dragostea.

Vorbeste cu un scop

Exista ceva atractiv despre cei care au un scop in spatele cuvintelor lor. Evita sa vorbesti doar de dragul de a vorbi. Cand vorbesti, vorbeste cu autoritate. Permite-i sufletului tau sa vorbeasca, decat sa faca pe placa egoului tau ce conduce.

Abraham Lincoln a spus o data ca „Mai bine iti tii gura inchisa si sa fii considerat un prost, decat sa o deschizi si sa inlaturi orice dubiu”. Asa ca inainte sa vorbiti ganditi-va la ceea ce spuneti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*