Fata exercitii

Rutina zilnica de a te mentine in forma

Fata exercitiiMajoritatea dintre noi trebuie sa exersam mai mult. Sa fii activ nu este doar important cand incerci sa pierzi greutate, exersand deseori inseamna de asemenea ca vei avea un risc scazut de boli la inima, diabet, atac de cord, ba chiar si unele forme de cancer.

Poate ai incercat sa faci exercitii si in trecut, dar intotdeauna te lasi sa aluneci in vechile obiceiuri. Ai putea sa ajungi la sala la inceput de 3 ori pe saptamana, dar in curand, vei merge de cateva ori pe luna in cazul fericit.

Dar nu esti lenes si nu iti lipseste vointa. Tot ceea ce iti lipseste este o rutina de exercitii care va functiona cu adevarat.

Rutina trebuie sa se potriveasca cu tine

Chiar daca ai jucat foarte mult sport in liceu, ai putea sa te chinui cu exercitiile astazi. Acest lucru se intampla din cauza ca stilul tau de viata s-a schimbat, ai putea avea copii, un job foarte aglomerat, chiar si conditiile de sanatate fac greu sa faci anumite tiprui de exercitii.

Rutina ta trebuie sa functioneze pentru tine. Nu simti ca trebuie sa te tii de un plan de exercitiu perfect dintr-o revista. In loc de acest lucru, gaseste moduri in care sa incorporezi exercitiile in viata ta cu putina intrerupere a zilei. Ar putea sa insemne sa faci exercitii in timpul pauzei de la amiaz, sau mergand ep jos sau cu bicicleta la locul de munca, in loc sa incerci sa ajungi la sala la ora 6 dupa amiaza.

Nu incerca sa te intreci. Cand esti determinat asupra unui nou scop, este tentant sa il urmaresti foarte mult. Cand vine vorba de exercitii, totusi, trebuie sa incepi mic si gradual sa te formezi. Daca incerci sa fugi o ora pe zi, cand nu ai mai fugit niciodata inainte, vei fi descurajat daca vei ceda si vei risca sa te ranesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*