Twitter Wallpaper

Twitter monetizeaza totul

Twitter WallpaperChiar daca nu ai trimis niciodata un mesaj pe twitter, nu ai nici un follower sau nu ai vizitat niciodata Twitter.com, sansele sunt ca la un moment dat in viata ai vazut un mesaj pe twitter. Twitter stie acest lucru, si incearca sa isi dea seama cum sa faca bani pe acest lucru.

Site-ul de social media demonstreaza o crestere solida in masurarile de cele mai privite, utilizatorii activi lunar, in rapoartele de castig al celui de-al doilea trimestru marti. Un profit neasteptat, o privire de asamblu pozitiva si o crestere de venituri pe 1.000 de vizualizari a cronologiei, toate ducand la zile mai bune in fata.

Investitorii au raspuns bine, in timp ce distribuirile in compania social media, ce au fost afectate in 2014, au petrecut 35% in schimburi de orele tarzii, apropiindu-se mai aproape de 25% miercuri dimineata inainte ca piata sa deschida.

Intoarcerea brusca a pozivitatii ar trebui sa ajute Twitter sa continua in timpul sau pe o provocare montata, facand bani din continutul care apare pe website-uri, televiziune si aplicatii mobile.

Costolo a adaugat ca, compania ruleaza experimente de a imbunatati experienta in general pentru vizitatorii unici care nu se logheaza. Nu este clar daca accentul pe un utilizator obisnuit a fost realizat pentru a schimba subiectul utilizatorilor activi. Cresterea de utilizatori activi lunara a fost o zbatere pentru Twitter, cu nivelele de crestere actuale fiind foarte slabe fata de ceea ce a prezis compania.

O posibilitate este ca Twitter va folosi aceste masuratori pentru a explora noi fluxuri de venit. Achizitii cum ar fi CardSpring pentru comert electronic si SnappyTV pentru promovarea televiziunii au fost indicate la venit care merge peste reclame. Momentan 89 % din venitul Twitter vine din reclame. Restul este generat de datele de afaceri ale lui Twitter.

Un purtator de cuvant a negat sa comenteze pe orice plan de viitor pentru a introduce noi masuratori de audienta noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*