fantome
fantome

Locuri in care bantuie „miresele”

Povestile de groaza au si ele poate un sambure de adevar. Oricat de sceptic ai fi cand vine vorba de a da crezare unor povesti de acest fel in cele din urma inducerea gandului ca intr-un anumit loc „traiesc” fantome te face sa te sperii. Asa ca din lista acelor locuri care iti dau fiori pentru ca misuna se pare o mireasa se numara:

  1. Podul Lazu. Aici se pare ca o mireasa ce a avut destinul tragic de a fi murit in rochia de mireasa este cea care da fiori. Un taximetrist a patit sa o intalneasca intr-un mod atat de real incat legenda inca se perpetueaza. Ar fi luat-o cu masina si i-ar fi dat geaca sa se imbrace, ce a gasit-o ulterior pe mormantului fetei.
  2. Padurea Radovan. Aici este si locul in care o frumoasa moldoveaca se pare ca s-a sinucis. Desi povestea spune ca ar fi facut-o intr-un moment de disperare crezand ca este insarcinata cu cel care a siluit-o in realitate nu ar fi avut o sarcina. Cert este ca si-a gasit sfarsitul in padure si acolo ii place sa dainuie, facandu-si aparitia in drumul soferilor pe care ii atrage cu frumusetea sa pana cand acestia fac si accident.
  3. Vila Cucoanei. Aici se pare ca un cuplu, el si ea, au murit chiar dupa ce s-au casatorit. Desi poate ca este un caz fericit al celor care au murit caci au fost impreuna cei doi se pare ca sperie pe oricine in zona. Simpla prezenta a unui cuplu de asa natura este fara doar si poate de speriat.

Insa lista acelor locuri care iti dau fiori nu se opreste aici. Si mai cu seama daca in unele cazuri te astepti ca acolo unde s-a petrecut ceva odios sa apara cine stie ce spirite in alte situatii aparitiile sunt cu mult mai bizare cand din senin apare o mireasa „ratacita”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*