sala de forta
sala de forta

Cheltui bani fara rost cand te apuci de sport

Este greu sa iti gasesti o motivatie pentru a face sport. In egala masura cand in cele din urma excluzi si lipsa de timp si ceea ce inseamna se pare lista de motive pentru care eviti sa ai grija de sanatatea ta si de starea ta prin sport ajungi sa cheltui bani fara rost.

Pe principiul cauta cazul ideal cand nu este ideal banii pe care ii cheltui fara rost in sesiunea de sport inseamna:

  1. Iti faci abonament insa nu ai timp sa il folosesti. Sunt multi cei care isi fac un abonament din ideea de a nu cheltui prea mult insa ajung sa nu se foloseasca de el. Abonamentul este valabil o luna si desi ai flexibilitate cand vine vorba de program nu prea ajungi pe la sala. Ori te decizi ori nu te mai decizi. In plus, indiferent de abonament ai dori sa intrebi de reduceri posibile sa iti faci abonament pe mai multe luni spre exemplu.
  2. Toti se avanta sa bea o bautura specifica sportivilor. Nici nu este ieftina si de fapt nici nu te prea ajuta. Asta pentru ca ai  nevoie de bauturi care sa refaca echilibrul de minerale din organism dupa efort intens si de lunga durata asa ca de altfel ai nevoie doar de apa. Dai bani pe ceea ce de fapt nu iti prea trebuie.
  3. Cat priveste refacerea ta de dupa antrenament ai putea oricand sa mizezi pe fructe in loc de orice alt baton special. Asadar, bananele spre exemplu sunt cele care te vitaminizeaza si iti reface starea si muschii dupa antrenamente la sala. Plus, sunt cu mult mai ieftine.
  4. Hainele de mandrie. Da, parca este mai placut sa tii cont de ce inseamna hainele specifice pentru sala de forta. Insa in egala masura sunt haine numai de fala, cu inscrieri pe ele asa ca o reducere de buget inseamna haine simple insa din bumbac.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*