Pericolele piercingului

In ziua de astazi exista foarte multe femei, sau mai bine zis tinere adolescente care sub influenta unui teribilism exagerat aleg sa isi faca piercinguri in diferite zone ale corpului. Spun despre femei pentru ca ele sunt cele care au cele mai mult insa acest lucru nu inseamna nicidecum ca barbatii nu isi fac piercinguri.

Un lucru e clar: piercingul trebuie sa fie gandit cat de mult posibil pentru ca vrem sau nu, gaura va ramane acolo mult timp sau poate pentru totdeauna.  In plus, zonele in care alegeti sa faceti un astfel de piercing trebuie sa fie studiate si consultat un specialist pentru a oferi cele mai bune sfaturi in acest sens. Care sunt pericoelel la care va expuneti facandu-va piercinguri?

Piercing in limba

Limba este un organ foarte sensibil si delicat.  Acest tip de piercing poate duce la complicatii destul de mari si poate actiona destul de urat asupra vaselor de sange. Un plus, pot aparea infectii ulterioare si poate sa predispuna persoana care il poarta la infectii cu boli destul de grave precum Hepatita C sau SIDA. In plus, trebuie sa stiti ca dupa ce a fost facut acest piercing persoana nu va mai putea sa manance cateva zile pana cand se va reface locul afectat.

Piercingul in buric

Acest tip de piercing este fara indoiala la moda. El este purtat de catre fetele care vor sa se conformeze modei si care fac destul de multe lucruri petnru a iesi in evidenta. Fetele tinere, indraznete si fara inhibitii doresc sa poarte acest tip de piercing. Sigur ca trebuie sa sititi ca acesta este destul de periculos. Pe cat de mult va atrage pe atat de periculos este.  El poate conduce si el la fel si fel de infectii.

Din acest motiv orice piercing, indiferent unde se afla el, trebuie sa se realizeze intr-un salon specializat cu personal specializat. Nu trebuie sa glumim cu astfel de lucruri deoarece sunt foarte periculoase si ne pot afecta serios sanatatea.