Comportamentul potrivit in relatie

Este normal ca orice relatie sa functioneze extrem de bine la inceput pentru ca inca nu exista polemici sau certuri intre parteneri. La inceputul unei relatii cand inca nu va cunoasteti foarte bine nu prea aveti ce sa va reprosati sau ce sa va spuneti pentru ca este normal sa nu fi observat defectele.

Sa nu uitam ca dragostea este oarba si imprevizibila. Asadar, in momentul in care sunt foarte indragostiti nu observam absolut nici un defect la persoana de langa noi si nu avem ce sa ii reprosam. Sigur ca odata ce trece timpul si se scurg anii, se stinge acel foc nebun din inima, sau mai bine zis dispar fluturii din stomac si incepi sa observi anumite defecte. Acesta este motivul pentru care incep sa apara mici certuri in cuplu.

Certurile sunt lucruri absolut firesti si normale pana la un punct. Daca acestea se lasa cu scantei si nu ajungeti mereu la o concluzie, poate ca ar fi timpul sa va reorientati pentru ca lucrurile nu prea functioneaza.

Ce trebuie sa facem daca ne dorim o relatie fericita?

In primul rand, doresc sa amintesc faptul ca foarte multe femi fac tot posibilul sa fie iubite sau apreciate de catre barbatii de langa ele. Pentru a obtine afectiune si apreciabilitate ele recurg la diferite gesturi care nu sunt deloc utile in acest sens.

Este vorba despre acele gesturi in care femeia este in stare de orice si se intereseaza extrem de mult despre ceea ce ii place barbatului pentru a-i face pe plac cat mai mult.

Nici un barbat, la fel cum nici o femeie nu doreste o persoana care este dispusa de absolut orice si care isi calca pe demnitate si pe orgoliu pentru a-i face pe plac partenerului.  Este clar ca nimeni nu isi doreste acest lucru, asadar, trebuie sa aveti grija sa nu faceti niciodata acest lucru.