Lucruri bizare care ne fac fericiti

Fericirea este sentimentul cel mai ravnit dintre toate sentimentele. Indiferent cat de diferiti suntem, indiferent de ceea ce ne dorim pentru ca suntem persoane diferite si este normal sa avem dorinte diferite, cu totii ne dorim sa fim fericiti.

Trebuie sa recunoastem ca vedem din ce in ce mai putini oameni care sunt fericiti sau care se bucura de micile lucruri si emotii care se intampla in viata. Nu mai stim care sunt lucrurile care ne fac fericiti deoarece am renuntat sa mai fim astfel si am inceput sa ne compoprtam indiferent in fata fericirii.

Cati oameni nu si-ar dori sa afle care este reteta fericirii? Cati oameni isi doresc sa fie fericiti pentru ca sunt impliniti in orice plan iar aceasta este cea mai mare deceptie? Cu siguranta toti oamenii isi doresc sa fei fericiti insa de multe ori ne lasam vrajiti de alte lucruri care se intampla in viata noastra si nu realizam ca trecem peste fericire si mai apoi o cautam cu tot sufletul si nu o mai gasim.Fericirea trebuie sa fie traita la momentul ei.

Exista totusi cateva lucrui care chiar daca te vor face sa crezi ca sunt niste prostii, te fac foarte fericit. Iata care sunt acestea:

Drame

In fiecare zi auzim sau vedem tot felul de drame. Cercetatorii spun ca daca vizionam chiar si un film drama care ne va intrista pe moemtn aceatsa va contribui la fericire anoastra. Un astfle de fil m contribuie foarte mult la fericirea noastra deoarece ne ivnata sa apreciem ceea ce avem deja si sa fim fericiti de aceste lucruri.

Zambet fals

Ti se va parea bizar sa auzi ca un zambet fals te va face fericit. Ei bine, zambetul, fie el chiar si fortat te va ajuta sa te eliberezi de stres si iti vei impune o stare de bine. Asadar, cand esti suparat, razi daca vrei sa fii fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*