Cu cine trebuie sa eviti relatiile amoroase

De foarte multe ori in momentul in care se indrgaostesc femeile au foarte multe deceptii in dragoste.  Sigur ca acest lucru se intampla din cauza faptului ca ele se incred in ceea ce spun anumiti barbati fara sa verifice daca este adevarat.

Stim ca la inceputul oricarei relatii, oricine incearca sa impresioneze atat cat pot pentru a fi vazuti cat mai bine. Barbatii sunt fara doar si poate niste escroci  setinemantali si pot face femeile sa sufere foarte mult. Din acest  motiv trebuie sa avertizez femeile sa nu se increada in acesti Don Juani doar din aparenta.

Stim cat de oarba si de imprevizibila este dragostea si este normal ca in momentul in care ne indragostim sa fim orbiti de sentimente si sa nu vedem lucrurile asa cum sunt ele de fapt.

Pentru ca nu doresc sa aveti parte de deziluzii, m-am gandit sa va sugerez cateva tipologii de barbati pe care trebuie sa ii evitati. Iata care sunt acestia:

Burlacul

Probabil ca ati intalnit acel tip care stie sa se comporte, stie sa vorbeasca, stie ce isi doreste de la viata, are o cariera destul de frumoasa, le are pe toate si totusi inca nu si-a gasit pe cineva in ciuda faptului ca deja este la o anumita maturitate. Sigur ca te miri foarte mult cum de nu si-a gasit perechea pana o anumita varsta iar el va sti tot timpul sa raspunda ca nu a gasit persoana potrivita si ca spera ca tu esti aceasta persoana care ii poate fi suflet pereche. Ai grija si nu te increde in aceste lucruri.

Criticul

Este vorba despre acel barbat care le stie pe toate si care orice ai face, are mereu de criticat cate ceva. Sigur ca nu va face acest lucru inca de la inceput insa acest lucru il vei sesiza pe parursul relatiei. Asadar, ai grija in cine te increzi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*