Ce facem de sarbatori

De foarte multe ori alegem sa ne planificam inca din timp excursiile sau destinatiile pe care ni le alegem mai ales ca pe ultima suta de metri preturile sunt din ce in ce mai rare.

De asemenea, in cazul in care alegem mai repede destinatia si ne facem o rezervare, vom gasi preturi mai bune si mai convenabile.

De multe ori ne gandim destul de mult la destinatia pe care trebuie sa mergem atunci cand trebuie s ane alegem o destinatie si tocmai din acest motiv m-am gandit sa intervin cu o idee si sper ca o sa va placa.

Bucovina

Din punctul meu de vedere sarbatorile de iarna sunt cele mai frumoase in aceatsa zona. Aici inca se respecta mai toate traditiile, iar ele sunt destul de interesante si de frumoase. Inca se mai simte spiritul traditionalist al romanului si din aceasta cauza ma gandesc sa va relatez cateva obieciuri din aceasta zona minunata.

De regula, sarbatorile de iarna din Bucovina transpun omul intr-o alta lume parca, facandu-l sa se simta ca in povesti. Piesajele superbe din zonele montane sunt mai mult decta frumoase si va puteti bucura de ospitalitatea oamenilor. In plus, preturile sunt foarte accesibile si foarte atragatoare.

Atmosfera introduce omul intr-o lume parca guvernata parca de credinta si de bunastare. Aici Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare din an deoarece aici cetele de colindatori umbla din casa in cas apentru a vesti Nasterea Domnului.

Daca pana acum stiati ca se mergea cu colindul insa doar la oamenii cunoscuti, aici oamenii merg cu colindul la oamenii pe care nu ii cunosc, pastrandu-se astfel traditia straveche.

De asemenea, aceasta forma a colindului nu este numai o datina penru ca se pune accent pe modul de orgnanizare, pe institutii cu diferite legi si diferite reguli, fiecare specifica zonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*