culturist
culturist

Te intalnesti cu un culturist? Iata ce trebuie sa stii

Poate fi o experienta uimitoare, cu siguranta iti vei face toate prietenele invidioase. Initial, te vei simti ca cea mai norocoasa persoana din lume pentru ca ai castigat afectiunea unui barbat puternic, solid, insa pe masura ce relatia se stabilizeaza vei descoperi ca nu e tocmai roz tot timpul. Ar putea parea prea obsedat de corpul sau si ar putea lua prea in serios dieta si regimul de antrenamente. Sanatatea va fi tot timpul prima sa prioritate. Va fi iubitor, insa uneori poate avea tendinta sa fie prea protector.

Culturistii cunosc valoarea si insemnatatea muncii. Traiesc cu asta zilnic. Arata o dedicare deosebita si pentru alte apecte ale vietii, si astfel sunt foarte seriosi in relatii. Obisnuinta de a munci din greu si atitudinea de a nu renunta se reflecta si in viata lor de zi cu zi, astfel vor face tot posibilul ca relatia sa mearga si nu vor renunta prea usor.

Cu toate stim ca aspectul fizic nu inseamna chiar totul, ca uneori conteaza mai mult persoana. Este insa tot timpul o combinatie grozava, cand barbatul arata si bine. Te va ajuta si te va sustine de asemenea sa ajungi si tu mai in forma. Va adora sa mearga la sala cu tine si sa te ajute. Vei avea de asemenea destul de mult timp pentru tine, intrucat in fiecare zi va fi plecat la sala.

Printre cateva aspecte negative s-ar numara faptul ca este mai tot timpul obsedat de corpul sau si de felul cum arata. Nimic nu e perfect pentru ei; chiar daca au un corp de milioane, tot timpul isi vor dori mai mult. Mentinerea masei musculare inseamna zero junk food sau alcool, cu siguranta ca sunt si avantaje legate de acest aspect, insa nu stiu daca te-ai putea obisnui sa ajungi cu o salata in fata de fiecare data cand iesi in oras.

Ca nota de final, tot ceea ce se poate spune este ca lucrurile frumoase vin intotdeauna cu un pret. A te intalni cu un culturist poate fi si dificil, insa cu siguranta merita. La urma urmei, persoana este cea care conteaza mai mult decat orice altceva. Daca va iubiti si va indragiti, nimic nu reprezinta o provocare prea mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*