cumparaturi online

E shoppingul online intr-adevar mai ieftin?

Cui nu ii place shoppingul? Cu totii ne lasam luati de val, chiar si cei ce neaga lucrul asta. Despre shopping online? Nimic nu e mai la indemana decat sa poti cumpara din confortul propriei locuinte. E intr-adevar mai ieftin sa cumperi online decat sa mergi in mall si sa achizitionezi aceleasi produse? Sa aflam!

E foarte usor sa deschizi laptopul sau computerul, sa cauti prin cateva site-uri si sa plasezi o comanda. Chiar si comertul pe dispozitive mobile a devenit foarte popular, poti face cumparaturi si cand esti in miscare, cand esti pe drum. Nu ai nevoie decat de cateva minute si apoi comanda iti va fi livrata la usa. Economisesti timp, combustibil, insa e chiar o varianta mai ieftina? Ai obtinut acele discounturi dupa cum era afisat, iar costurile de livrare nu sunt foarte mari. In continuare cateva sfaturi pentru a evita dezastrele totale ce pot sa apara dupa shoppingul online.

  • Fii atent la taxele de returnare. Sunt mentionate in termeni si conditii si adesea treci peste ele trecand rapid la butonul „Sunt de acord”. Chiar daca site-ul promite returnarea in totalitate a banilor, tot exista cateva taxe la care trebuie sa fii atent.
  • Tipareste sau salveaza tot timpul un exemplar al facturii si chitantei, pentru a avea dovada platii.
  • Nu te lasa atras de discounturi daca nu ai nevoie sa cumperi neaparat ceva. Aceasta regula se aplica si in cazul in care mergi efectiv la shopping in mall. Daca cedezi tentatiilor, iti va fi afectat si bugetul.
  • Evita sa cumperi lucruri scumpe precum mobila, electronice sau electrocasnice sau alte echipamente. Pot fi afectate pe timpul transportului, in plus costurile de livrare vor fi mai mari.
  • Fii atent si la costurile de livrare si nu te lasa pacalit. Poate ca ti se pare ca e un chilipir, insa daca produsul este livrat de la distanta mai mare, ai grija cat te ajung si cheltuielile cu livrarea.

Tine cont de aceste sfaturi pentru ca shoppingul online sa il poti face in siguranta si daca este posibil alege optiunea de a plati in momentul livrarii. Te protejezi in acest fel de riscurile de frauda ce pot sa apara uneori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*