Idei pentru planificarea reuniunilor de clasa

Idei pentru planificarea reuniunilor de clasa

Cu totii ne amintim de zilele din liceu, placute sau mai putin placute. Sunt amintiri de neuitat, in acea perioada ne-am facut prietenii durabile, unii chiar au ajuns sa formeze relatii si apoi sa se casatoreasca. Reuniunile de clasa, fie ca sunt cele programate special – la 10, 20, 30 de ani sau chiar mai mult de la absolvire, fie ca sunt spontane si organizate fara o astfel de ocazie, sunt o modalitate de a aduce impreuna fostii colegi pentru depanarea de amintiri. Cei ce se ocupa de organizarea acestor intalniri au uneori batai de cap, iata cateva sfaturi pentru ajutor.

Adesea este dificil sa reiei legatura cu colegi care s-au mutat din oras, sunt plecati in alte state chiar, astfel poti sa incepi cautarile pe retelele de socializare. Aproape oricine are acum un cont de Facebook, Google +, Twitter etc. prin care poate fi contactat.

Urmatorul pas este trimiterea de invitatii, verbale sau scrise, telefonice sau prin e-mail, tuturor colegilor. Desigur, invitatii cu confirmare, pentru a sti exact ce numar de persoane va fi prezent. Acest lucru va ajuta la determinarea unui buget de alocat pentru revedere.

Poate fi organizata o petrecere in oras, la o locatie precum un restaurant, poate fi o iesire intr-un club, ideile sunt multe. Poate fi chiar o sedere de cateva zile, la o cabana, hotel sau pensiune, sau chiar o mini-excursie.

Odata stabilit bugetul, locatia unde se va desfasura intalnirea, nu mai urmeaza decat distractia. Revederea este una placuta, fiecare poate sa vorbeasca si sa spuna ce realizari are de cand nu s-a mai revazut cu colegii, atat pe plan personal cat si profesional.

O buna idee este pregatirea si a unui mic cadou pentru fiecare dintre invitati. Acest lucru tine de obicei de persoana care se ocupa de organizare. O diploma, un album foto cu imagini din liceu si de la 10 ani dupa, orice idee simpatica care va face placere invitatilor. Cu aceasta ocazie fiecare va putea sa isi prezinte situatia si sa redepene amintiri trecute de mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *