nisi construct

Confort si utilitate – acum o necesitate

In momentul de fata oricine isi doreste un minim de confort, cand vine vorba de locuinta, serviciu sau oriunde s-ar deplasa. Nu ne mai putem imagina viata fara utilitati, aici vin in discutie toate aceste aspecte, de la racord la energie electrica pana la bransament la reteaua de gaze, legaturi cu reteua de alimentare cu apa si canalizare. In trecut aceste lucruri poate ca erau considerate mofturi, insa in momentul de fata au devenit necesitati fara de care nu ne-am putea imagina existenta.

Unii dintre noi poate ca isi amintesc, altii stiu doar din auzite de vremurile in care toata lumea statea la coada la butelii. Acum nu mai depindem de acest lucru pentru ca racordul la reteaua de gaze rezolva aceasta problema. Nisi Construct – societate cu o experienta de peste 20 de ani, vine in sprijinul nevoii de confort a fiecaruia.

Obiectul de activitate principal vizeaza exact nevoia de racord la reteaua de gaze naturale, fara de care multi nu ar putea concepe traiul. De la proiectare si executie de instalatii de gaze naturale si pana la intocmirea documentatiei necesare, consultanta, revizii periodice si toate verificarile ce se impun, Nisi Construct pune la dispozitia doritorilor servicii complete.

Trendul afacerilor de orice tip se orienteaza in momentul de fata tot mai mult spre online. Oricine are nevoie de un produs sau serviciu cauta online solutii, acest lucru a devenit primul instrument de cautare, spre deosebire de alte variante precum recomandari ale prietenilor sau cautari de anunturi prin ziare. Intelegand si aceasta nevoie, societatea si-a mutat activitatea si in sfera online. Astfel oricine are nevoie de astfel de servicii le poate gasi pe www.nisiconstruct.ro.

Desi obiectul de activitate principal este reprezentat, dupa cum am spus, de proiectarea si executia de instalatii de gaze naturale, desigur cu toate certificarile si autorizarile necesare, obiectul de activitate a fost extins. Cererea de servicii s-a diversificat tot mai mult si pentru a satisface aceste nevoi Nisi Construct si-a extins activitatea si in domeniul instalatiilor termice si sanitare.

Se asigura astfel acoperirea oricarei nevoi cand vine vorba de confortul propriei locuinte si nu numai. Serviciile oferite sunt complete si complexe, indiferent ca este vorba de remedierea sau inlocuirea tevilor si fitingurilor, se impune montarea unui aparat de aer conditionat sau a unei centrale termice sau sunt necesare interventii la diverse alte aparate si obiecte sanitare.

Casa sau vila, apartament sau garsoniera, indiferent de tipul de locuinta orice proprietar isi doreste acel confort oferit de utilitati; specialistii de la Nisi Construct inteleg aceasta nevoie si vin cu solutii complete in domeniile instalatilor de gaze naturale sau de sisteme termice si sanitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*