lenjerie
lenjerie

Rasfatul patului, rasfatul tau – cumpara o lenjerie de calitate

Cu totii avem pretentii, de la orice produs in folosim. Fie ca avem nevoie de acel ceva care infrumuseteaza casa, fie ca este vorba de un articol util si de folosit in scop personal si intim avem mereu pretentia confortului. Asa ca atunci cand vine vorba de o lenjerie de pat se tine cont de acelasi lung sir de aspecte.

Lenjeria preferata

Ca si aspect avem cu totii preferinte. Unii isi doresc albastrul, altii merg pe alb si din paleta de culori exista un lugn sir de dorinte. Sa se potriveasca incaperii, sa fie pe aceeasi lungime de unda cu peretii, sa fie in ton cu anumite accesorii din camera si tot asa. Doar ca din punct de vedere al materialului si al confortului exista alte referinte de ghidaj.

In primul rand, mai ales din punct de vedere practic trebuie sa avem in vedere ca o lenjerie ce nu este una calitativa se strica mai repede. Desigur, nimic nu tine la nesfarsit insa asta nu inseamna ca trebuie sa alegi acea lenjerie care se strica dupa prima purtare. Conteaza asadar sa fie vorba de un material care rezista si mai apoi sa se respecte modul in care se realizeaza spalarea, igienizarea si dupa caz apretarea lenjeriei cu pricina.

Poate ca nimic nu se compara cu cazul in care mergi personal la magazin lenjerii si alegi dupa preferinte. Si asta pentru ca unii nu stiu sa interpreteze ceea ce scrie pe etichete si nu isi pot da seama de masura in care o anumita lenjerie este sau nu una potrivita, pe gustul lor. Stim doar ca bumbacul este materialul 100% natural si de preferat sa se aleaga. Doar ca nu trebuie sa omiti nici bumbacul satinat spre exemplu; acesta are o finete aparte si te face sa te simti atat de bine in pat.

De asemenea incearca ceea ce tine de un set complet de lenjerie de 6 piese spre exemplu. Pentru ca ai in plus fete de perne, alte doua mai mari, pentru paturi care se respecta si se rasfata cu mai multe perne, cu mai mult confort.

Exista numeroase puncte de vedere ce se tin cont cand vine vorba de o lenjerie. Exista numeroase aspecte care determina in cele din urma si alegerea in sine. Doar ca din lista lunga trebuie sa punem cu prioritate ceea ce tine de confortul nostru si de nevoia de odihna. Pentru ca rasfatul si atentia acordata patului inseamna implicit atentia acordata tie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*