camping
camping

O vacanta cu cortul, de incercat cel putin o data

Se spune ca sunt in viata lucruri pe care ar trebui sa le bifezi cel mai putin odata. Este acelasi lucru cu merge in vacanta cu un cort. Campingul este o adevarata aventura si pana la urma si o experienta de viata care nu o vei uita. Te vei simti mai aproape de natura, te vei simti relaxat si dincolo de ceea ce inseamna un program de cazare nu vei avea limite.

Insa si pentru a merge la camping sunt cateva reguli pe care ar trebui sa le respecti. Tine de reguli de bun simt in primul rand si asta pentru ca se ajunge la nevoia de a respecta natura. Si mai apoi trebuie sa iti creezi si confortul necesar asa ca ai o lista lunga de aspecte de care sa tii cont. Iata cateva sfaturi:

  1. Ai nevoie de cort, sac de dormit, haine groase chiar daca vremea este frumoasa. Asta pentru ca seara este rece oricum. Adauga trusa de prim ajutor, lanterna si cutie frigorifica pentru a pastra mancarea si vesela chiar si de unica folosinta.
  2. Ai nevoie de sursa de lumina mai mult decat o simpla laterna ce o poti folosi in interior. Daca esti in grup si focul de tabara este bun insa nu te poti baza pe asta asa ca nu uita de baterii si de lanterne mai multe pentru orice eventualitate; click pentru mai multe detalii.
  3. Strictul necesar in ceea ce priveste igiena.
  4. Unelte pentru padure. Aici se include un briceag, un cutit, tot ce este necesar la instalarea unui cort si care sa te ajute sa iti faci un foc, daca este cazul, poate chiar si sa pescuiesti. Mia mult decat atat, nu uita si de pungi de depozitare a mizeriilor. Chiar daca esti in natura asta nu inseamna ca trebuie sa lasi mizeria in urma ta, asteptand sa dispara de la sine sau altii sa o stranga.

Cat despre comportamentul fata de cei din jur sa nu uitam ca a merge la camping nu este un caz singular. Cu alte cuvinte trebuie sa tii cont si de linistea celor din jur asa ca nu da muzica la maximum si nu afuma pe cei din jur, nu lasa mizerie in urma ta si nu arata cu degetul spre cei de langa. Libertatea o avem cu totii insa pana la un moment dat cand asta afecteaza si pe altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*