bracomotoareelectrice.ro

Oferta Braco – solutii complete in domeniul ventilatiei

bracomotoareelectrice.roStim cu totii foarte bine cat ne afecteaza poluarea. In special poluarea atmosferica, poluarea aerului, este prezenta oriunde mergem: la scoala, acasa, la serviciu, in institutii, in special in orase, patrunzand insa si in zone neafectate inainte.

Trebuie in acest fel gasite solutii pentru a ne putea pastra acel nivel de confort dorit. Trebuie sa respiram aer curat, iar optiunile pe care le avem la dispozitie sunt relativ simple. Relativ simple, pentru acasa, pentru sectorul rezidential. Un ventilator, un sistem de aer conditionat, o fereastra deschisa un timp poate rezolva problema aerului viciat. Ce se intampla insa in sectoare precum cel comercial, industrial, chimic sau altele? Acolo se impune necesitatea ventilatiei pentru a se asigura productivitatea dorita. Astfel isi intra in rol sistemele si solutiile complete in domeniul ventilatiei oferite de Braco.

Indiferent de tipul de sistem de ventilatie dorit, la Braco Industrial poate fi gasita varianta optima. Exista sisteme de ventilatie bazate pe tubulatura, aici pot fi folosite ventilatoare industriale axiale de tubulatura. In alte situatii sunt folosite cu succes ventilatoarele axiale de perete, cele centrifugale sau cele de acoperis. Astfel indiferent de proiect ori de situatia impusa, misiunea ventilatiei este indeplinita cu succes.

Solutiile oferite in domeniul ventilatiei nu se opresc insa la simplele ventilatoare. Acestea au nevoie de alimentare, de motoare electrice puternice care sa le asigure functionare indelungata si eficienta. Disponibile intr-o gama larga, variante multiple, trifazate sau monofazate, in trepte de turatii diferite, cu accesorii care sa indeplineasca orice necesar. In sfera accesoriilor intra si reductoarele melcate de la Braco, dar si cele de tipul coaxial, ortogonale, planetare ori diverse alte variatoare mecanice de turatie.

Un reductor este in esenta un mecanism care se comporta ca un schimbator de viteze, adaptand turatiile motorului, in asa fel incat debitul de energie este reglat si de asemenea fluxul de aer.

Atat reductoarele melcate, cat si motoarele electrice, ventilatoarele si toate accesoriile lor pot fi complet personalizate in functie de cerintele clientului. Uneori seriile standard nu sunt potrivite in conditiile si mediile in care actioneaza. Exista situatii in care umiditatea este la un nivel ridicat, temperaturile sunt extreme, exista mult praf sau pericol de explozie. Astfel seriile scurte de accesorii, motoare si ventilatoare sunt utile si practice in orice situatie. Oferta Braco in domeniul ventilatiei asigura in acest fel inlaturarea aerului viciat din orice incinta, mentinerea debitului de aer dorit, si chiar transferul de gaze intre incinte diferite, acolo unde aceasta cerinta se impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*