inchiriere limuzina
inchiriere limuzina

Inchirierea unei limuzine – lucruri de luat in seama

Sa inchiriezi o masina este deja o chestiune comuna in zilele noastre. Nu pare atat de dificil si totusi sunt lucruri marunte care fac marile diferente. Mai cu seama cand din lista de optiuni de inchirieri masini Bucuresti iti vei dori sa alegi o limuzina exista nevoia de o atentie speciala in ceea ce priveste lucrurile de avut in vedere.

Locatia

Conteaza intr-o oarecare masura care este locatia din care iei in primire limuzina cu pricina. Sunt unele taxe pe care sa le ai in vedere din acest punct de vedere. Mai cu seama ca in unele cazuri se cere ca masina respectiva sa fie preluata dintr-un anumit loc si cu pretentia de a fi plasata la final intr-o anumita locatie de asemenea.

Costuri

De fapt aspectul primordial este cel legat de suma de bani pe care sa o ai in vedere la inchirierea unei limuzine. Desi conteaza acest aspect nu este de uitat faptul ca sunt si alti parametri de avut in vedere. In plus, atentie la costurile aditionale – este destul de usor sa crezi ca suma de inchierere este una mica insa pe masura ce adaugi si alte servicii si pretentii pana la urma tine de extra taxe.

Experienta

Te vei gandi in prima faza de ce este important acest aspect. Nu uita ca sunt numeroase companii de acest fel asa ca o diferenta o faci si din prisma experientei. Asta pentru ca unii se axeaza pe ideea de servicii de preluare de la si catre aeroport spre exemplu. Ori daca tu inchiriezi o limuzina cu sofer cu tot pentru o nunta se intelege ca este o cu totul alta situatie.

Asigurarea

Asigurarea masinii si a a transportului in sine este de luat in seama de asemenea asa ca este cel mai bine sa ceri o astfel de dovada in acest sens.

Dincolo de astfel de aspecte trebuie sa tii cont de faptul ca sunt si situatii flexibile pe care sa te bazezi. Spre exemplu negociaza preturile mai cu seama daca inchiriezi mai multe masini cu aceeasi destinatie, in acelasi loc si zi. Semneaza totul cu un contract valabil si mai presus de toate, pana cand sa semnezi si sa fie totul negru pe alb, tine cont de referinte si recomandari pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*